| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Jackson RR vs. Gibson Flying V u Kultura i Zabava forumu; Ovako...sta mislite koja gitara je bolja,ili barem koja ljepse izgleda... ja si mislim ovu kupit samo crnu...gitara ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-09-07
Poruka: 33
![]() | Ovako...sta mislite koja gitara je bolja,ili barem koja ljepse izgleda... ja si mislim ovu kupit samo crnu...gitara je odlicna po meni ima Floyd Rose solidni,kolko znam dva humbuckera,a cijena joj je oko 4000 kn.Gdje bi ju mogao nabaviti u kojem ducanu??? i da dali vam je ova ljepsa..? ![]() meni bas i nije...gibson Flying V...gitara je vrlo kvalitetna ipak je gibson THE GIBSON,ali Jacksonov oblik mi je puno bolja i isplativija gitara...
__________________ No brain.....no pain Zadnji Uredio Tricky_rux : 27-12-07 u 23:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gibson, jackson |
« Koncerti
|
ja stvarno nekuzim »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:30.

meni bas i nije...gibson Flying V...gitara je vrlo kvalitetna ipak je gibson THE GIBSON,ali Jacksonov oblik mi je puno bolja i isplativija gitara...