| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Jedno pitanje u vezi TABLATURA u Kultura i Zabava forumu; ...Dali netko ima tablature Coldplay Guitar Sheet...sadrži sve original sto se svira u pjesmama... izgleda kao svaka druga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 211
![]() | ...Dali netko ima tablature Coldplay Guitar Sheet...sadrži sve original sto se svira u pjesmama... izgleda kao svaka druga knjiga(tak nešt)......akordi, melodija i to.... ...pitam samo one koji mozda to imaju.......jako bi mi dobro doslo.... ....a moze i od OASISa.....isto nije loše........ .....bio bih jako zahvalan, jaaaaako.... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Jedno pitanje u vezi TABLATURA evo da ne otvaram drugu temu pa da pitam ovdje, jel ima ko mozda kakvu pjesmaricu s akordima s nasih prostora..
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Jedno pitanje u vezi TABLATURA da al bit ce da guitar pro ne moze ponest na plazu ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #10 (permalink) |
| butsecks | Re: Jedno pitanje u vezi TABLATURA Aaaargh to nipošto ne bi smio radit... Ako ti nije kasno, brzo se prebaci na sebi normalan način sviranja..Jer, desnom rukom nikad neces moc istrzavat onako kao sto bi mogao lijevom.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedno, pitanje, tablatura, vezi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.