| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Johnny Cash u Kultura i Zabava forumu; Uskoro će u kina u ostatku zemlje (metropola ga, po običaju, gleda prije drugih) doć film "Walk the Line&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Johnny Cash Uskoro će u kina u ostatku zemlje (metropola ga, po običaju, gleda prije drugih) doć film "Walk the Line" o životu country legende, jednog i neponovljivog Johnnyja Casha, ikone američke mjuze. Interesira me jeste li ikada čuli Johnnyja Casha, slušate li inače malo stariju američku mjuzu (ne nužno country - nije ni Johnny čisti country), i sviđa li vam se taj tip mjuze! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-05 Lokacija: pula
Poruka: 73
![]() | Re: Johnny Cash ima par dobrih stvari koje mi se svidjaju ( ring of fire, personal jesus, hurt ..) mislim da cu ic pogledat film kad stigne kod nas u kino.... slusam stare stvari jer su puno kvalitetnije od ovih novijih... uvijek ce se slusat a ova mjuza danas se brzo zaboravi....
__________________ ... lipa u duši... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Johnny Cash E vidiš, on ti ima masu pisama u tom điru. Ring of Fire je malo poznatija zbog reklame za Levi's. Pogledaj film, vidit ćeš da je mjuza fenomenalna. On ti je u ekipi sa Elvisom, Jerry Lee Lewisom i Roy Orbisonom, ali po meni je njegova mjuza najbolja (onako, "najameričkija" u pozitivnom smislu) i bez onih hopa-cupa poskočica koje je Elivs znao opalit. Sve u svemu, vridi se potrudit i poslušat koji njegov album. JOHNNY CASH RULES!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Johnny Cash Evo upravo bio u kino i pogledao film. Ocjena: odličan 5! Film je super, glumačka postava odlična, muzika fenomenalna (kao što se i moglo očekivat) Definitivno za preporučit! Za one koji poznaju Casha, film će potvrdit ono što već znaju, a to je da je Johnny Cash zakon, a za one koji ga nisu čuli, film je odlična polazna točka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cash, johnny |
« jelena karleuša
|
Čokolino »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.