| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi kako otvorit .flac ??? u Kultura i Zabava forumu; mislim da je najbolje ovdje postavit pitanje. uglavnom, sa torrent site-a sam skinuo album (od weather report-a) kojem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | kako otvorit .flac ??? mislim da je najbolje ovdje postavit pitanje. uglavnom, sa torrent site-a sam skinuo album (od weather report-a) kojem su sve pjesme napravljene u nekom .flac fileu?!?!?! treba li to nesto otkodirat, ili kako s njim otvorit??? ovo je doslo kao txt file uz album: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako otvorit .flac ??? Čini mi se da ga možeš u vlc playeru otvorit, a pretvorit u mp3 ga možeš u programu GXtranscoder. http://www.gxtranscoder.de/files/GXT2_Setup.exe
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: flac, kako, otvorit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:34.