| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Kamelot u Kultura i Zabava forumu; Bok ovo je moja 5ta recenzija kako sam samo vrijedan Kamelot je power metal bend, premda ima dosta progressive, i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Kamelot Bok ovo je moja 5ta recenzija kako sam samo vrijedan ![]() Kamelot je power metal bend, premda ima dosta progressive, i gothic pjesama. Osnovan 1991 u Floridi. Clanovi:Thomas Youngblood, Glenn Barry, Roy Khan, Casey Grillo, Oliver Palotai. Diskografija: * Eternity (1995) * Dominion (1997) * Siége Perilous (1998) * The Fourth Legacy (2000) * Karma (2001) * Epica (2003) * The Black Halo (2005) * Ghost Opera (2007) I 2 live albuma. * The Expedition (2000) * One Cold Winter's Night (2006) March of mephisto The haunting(snimano sa pivoacicom iz Epice) When the lights are down
__________________ We do what we must, because we can. Zadnji Uredio xarfaxus : 04-01-08 u 16:58. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kamelot Kamelot je po meni izvrstan bend. Nije top topova, no svakako je jedan od najboljih koji egzistiraju u današnje vrijeme. Inače ako vas zanima napisao sam recenziju njihovog najnovijeg albuma Ghost Opera na svom sajtu pa evo link -> Lock 'n' Load • UndeRadio • Kamelot - Ghost Opera ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kamelot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.

kako sam samo vrijedan