| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koja je najbolja pjesma? u Kultura i Zabava forumu; Citat: silver18 je napisao: 1. Stratovarius - Wings Of Tomorow ... eh, i tu sam trebao staviti na listu najboljih isto kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? Citat:
.
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? Daaa, pa oni su meni baš legende...Dobro je, imamo onih dosta albuma, al nam fali nekoliko zadnjih...
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #23 (permalink) | |
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! | |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? E da, nisam ti rekao, on je vjerovatno prestao dolazit u školu. Nema ga već nekoliko tjedana i nikome se nije javio, ali kada ga čujem, reć ćuj mu da mi dofura W.a.s.p.
| | |
| | #25 (permalink) | |
ov
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? Ma nemam pojma. Zvali su iz škole njemu doma, ali nitko se ne javlja. Mobitel mu je ugašen, nema ga par tjedana, i svako malo bi ga trebala škola izbaciti. Jebiga. A i frendice su mi rekle da su ga vidjele prošle subote vani... Ono, ne znam šta mu je to trebalo. A uglavnom da ne idemo previše u offtopic, pričat ću ti kad se vidimo.
| | |
| | #27 (permalink) | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? E da, zaboravio sam. Evo još nekih legendarnih. Deep Purple - Smoke on the water Daleka Obala - Kurve Deep Purple - The Aviator Alka Vuica i Halid Bešlić - Bosna Električni orgazam - bejbe ti nisi tu Bijelo Dugme - Pjesma za malu pticu Deep Purple - Hush Crvena Jabuka - Dirlija Bijelo Dugme - Kosovska Riblja Čorba - Avionu slomit ću ti krila Riblja Čorba - Ljuti rock 'n' roll Đorđe Balašević - Računajte na nas ---Moj život Bosna je...Bosna zauvjek...
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? a evo onda i par mojih dodataka Europe - Cherokee Stratovarius - Tomorrow In Flames - Bullet Ride In Flames - Only for the weak Old Men's Child - Millenium King Iron Maiden - Fear of the Dark Iron Maiden - The Clansman Balašević - Triput sam video Tita Zabranjeno Pušenje - Balada o Pišonji i Žugi Azra - Marina Azra - Uzas je moja furka Children of Bodom - Somebody Put Something In My Drink WASP - Hellion Nightwish - Devil & Deep Dark Ocean Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu Haustor - Ena Leb I Sol - Kao kakao
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Koja je najbolja pjesma? E ova pjesma kao kakao od grupe Leb i sol je zakon! Uopće nisam očekivao da oni tako sviraju. Inače, baš skidam od Daleke obale - Kurve. Ova pjesma od Vuice i Bešlića Bosna je valjda nešto najbolje od domaće muzike u zadnje vrijeme...
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, najbolja, pjesma |
« Beatles
|
Naj... bubnjar »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.

.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
ov