| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koja pjesma vam je non-stop na repeat u Kultura i Zabava forumu; Koju pjesmu ne micete sa repeata?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja pjesma vam je non-stop na repeat Niti jednu, poludjela bi da neku pjesmu slusam cijeli dan.. Eventualno par puta ju stavim na repeat jer mi se bas slusa, no nikad non-stop..
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Koja pjesma vam je non-stop na repeat trenutno billy talent - turn your back.
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Koja pjesma vam je non-stop na repeat Shot through the heart and you're to blame Darlin' you give love, a bad name FUCK YOU!!! An angel's smile is what you sell Promise me heaven, then put me through hell Chains of love, got a hold on me Passion's a prison, you can't break free Whoa! You're a loaded gun yeah, whoa... There's nowhere to run No one can save you The damage is done Shot through the heart and you're to blame You give love a bad name (Bad name) I play my part when you play your games You give love a bad name (Bad name) You give love a bad name You paint your smile on your lips blood red nails on your fingertips A school boy's dream, you act so shy Your very first kiss was your first kiss goodbye Whoa! You're a loaded gun Whoa... There's nowhere to run No one can save me The damage is done Shot through the heart and you're to blame You give love a bad name (Bad name) I play my part and you play your games You give love a bad name You give love... (GUITAR SOLO) OH! Shot through the heart and you're to blame Darlin' You give love a bad name I play my part and you play your games You give love a bad name (Bad name) Shot through the heart and you're to blame You give love a bad name (Bad name) I play my part and you play your games You give love a bad name (Bad name) You give love a bad name eto tu ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja pjesma vam je non-stop na repeat dj pucko- ti mene ne voliš rmx - i to sam je znala 2 dana zaredom slušat bez prestanka..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koja pjesma vam je non-stop na repeat cijele setove ponavljam...al posto ih ima puno, dok se to izvrti sve i vrati se na onaj di sam pocel prode i po dva tjedna... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma repeat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:55.

32 52.....