| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koja vas pjesma opisuje? u Kultura i Zabava forumu; Da li se možete "pronaći" u nekoj pjesmi..da li postoji neka pjesma koja vas opisuje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koja vas pjesma opisuje? Sex Bomb (šalim se naravno )Ja se recimo u Cecinim pjesmama savršeno pronalazim U skoro svakoj ima neki dio koji me dirne Ali pjesma koja me podsjeća na mene baš skroz Ona od Zdravke Čolića April u Beogradu Pogotovo onaj dio: April u Beogradu uzaludno traži usne jedne djevojke što se divno mazi, april u Beogradu miluje joj kosu, ispod savskog mosta to je možda ona, al je drugi ljubi ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas pjesma opisuje? slažem se s Eowyn da se savršeno pronalazim u Cecinim pjesmama.... pogotovo u "Tačno je"... i u pjesmama Željka Samarđića, a najdraža mi je "pokaži mi što znaš"...da još si najbolja kad me osvajaš, da još si najlepša kad se doteraš, da još si najluđa kada mi usne daš.. pokaži mi što znaš..da još si carica da kažem, vidi je..to je moja curica.. i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim...
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, opisuje, pjesma, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

)
U skoro svakoj ima neki dio koji me dirne
Ali pjesma koja me podsjeća na mene baš skroz