| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koja vas pjesma opisuje? u Kultura i Zabava forumu; prekompleksan sam da bi me pjesma opisala, a ovo je bilo u sali, tko ne vidi, jbg...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koja vas pjesma opisuje? Citat:
iz kojih postova si zakljucila da konstantno pljujem po cajkama? ja ih ne vidim. daj me prosvjetli ![]() moje misljenje da u danasnjim cajkama ima vrlo malo umjetnosti, al da bi nekom branio ni ne pomisljam... prijasnja narodna glazba je puno kvalitetnija, ove nove mi nisu, kako se kaze, ni do koljena. a ko voli, nek izvoli ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Koja vas pjesma opisuje? Dragi Fuzija, nisam rekla da ti pljuješ, nego da se pljuje Dakle, uvijek netko, a nije ni upitno to da je kvaliteta većine pjesama ni za k****, ali pusti se ljude da slušaju i sve OK ![]() A koje te ono pjesme opisuju? ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Veteran | Re: Koja vas pjesma opisuje? Mene ova ![]() I'm Too Sexy For My Love Too Sexy For My Love Love's Going To Leave I'm Too Sexy For My Shirt Too Sexy For My Shirt So Sexy It Hurts I'm Too Sexy For Milan New York And Japan I'm Too Sexy For Your Body Too Sexy For Your Body The Way I'm Disco Dancing I'm Too Sexy For My Car Too Sexy For My Car Too Sexy By Far I'm Too Sexy For My Hat Too Sexy For My Hat What Ya Think About That I'm Too Sexy For My Cat Too Sexy For My Cat Poor Pussy Poor Pussy Cat I'm Too Sexy For My Love Too Sexy For My Love Loves Going To Leave Me ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas pjesma opisuje? ... jebem dobro, al ne mogu često, dva-tri puta sve u isto mjesto Narodno RULES. ...pola vas koji slušaju "strano" (američko smeće) nema pojma engleski, pa misle kak 50cent i ostala ekipa pjeva o nuklearnoj fizici i slično, te govorite da je narodna muzika primitivnih riječi.... sve je to istog tipa ljudi kov!!(npr. Tanja BB) E, lako vi živite!!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koja vas pjesma opisuje? Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Purger | Re: Koja vas pjesma opisuje? Citat:
A TI si taj koji će sudit o tome što je smeće a što nije i tko zna engleski a tko ne zna Ajde,prijatelju ne seri i ne pametuj ovdje !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pjesma koja vas opisuje Neznam ako ima ovakvo već ili ako uopće pripada tu... pa neka modovi to pobrišu ili premjeste (ako je potrebno). Evo, opišite se pjesmom koja vas inače opisuje ili se tako osijećate u ovom trenutku. Ovo je moja: Alanis Morissette - Ironic
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? Zadnji Uredio dorina : 14-10-07 u 20:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, opisuje, pjesma, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.