Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Koja vas pjesma opisuje? u Kultura i Zabava forumu; prekompleksan sam da bi me pjesma opisala, a ovo je bilo u sali, tko ne vidi, jbg......

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-10-06, 22:44   #31 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Koja vas pjesma opisuje?

prekompleksan sam da bi me pjesma opisala, a ovo je bilo u sali, tko ne vidi, jbg...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 22:52   #32 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Šala je jedno, a konstantno pljuvanje po nečemu je drugo

A ako si prekompleksan da te opiše jedna pjesma, onda ih nabroji 10
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 23:01   #33 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Šala je jedno, a konstantno pljuvanje po nečemu je drugo

A ako si prekompleksan da te opiše jedna pjesma, onda ih nabroji 10
draga moderatorice, prvenstveno eowyn
iz kojih postova si zakljucila da konstantno pljujem po cajkama? ja ih ne vidim. daj me prosvjetli

moje misljenje da u danasnjim cajkama ima vrlo malo umjetnosti, al da bi nekom branio ni ne pomisljam... prijasnja narodna glazba je puno kvalitetnija, ove nove mi nisu, kako se kaze, ni do koljena. a ko voli, nek izvoli

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 09:08   #34 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Dragi Fuzija, nisam rekla da ti pljuješ, nego da se pljuje Dakle, uvijek netko, a nije ni upitno to da je kvaliteta većine pjesama ni za k****, ali pusti se ljude da slušaju i sve OK

A koje te ono pjesme opisuju?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-06, 09:45   #35 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,822
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Mene ova

I'm Too Sexy For My Love
Too Sexy For My Love
Love's Going To Leave

I'm Too Sexy For My Shirt
Too Sexy For My Shirt
So Sexy It Hurts
I'm Too Sexy For Milan
New York And Japan

I'm Too Sexy For Your Body
Too Sexy For Your Body
The Way I'm Disco Dancing

I'm Too Sexy For My Car
Too Sexy For My Car
Too Sexy By Far
I'm Too Sexy For My Hat
Too Sexy For My Hat
What Ya Think About That

I'm Too Sexy For My Cat
Too Sexy For My Cat
Poor Pussy
Poor Pussy Cat
I'm Too Sexy For My Love
Too Sexy For My Love
Loves Going To Leave Me

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 09:43   #36 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Poruka: 1,355
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

trenutno pjesma u ovom trenutku ' jedan kao ja ' a inace, hm... neznam
kad se sjetim budem edit !
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 09:52   #37 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

... jebem dobro, al ne mogu često, dva-tri puta sve u isto mjesto

Narodno RULES.

...pola vas koji slušaju "strano" (američko smeće) nema pojma engleski, pa misle kak 50cent i ostala ekipa pjeva o nuklearnoj fizici i slično, te govorite da je narodna muzika primitivnih riječi.... sve je to istog tipa ljudi kov!!(npr. Tanja BB) E, lako vi živite!!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 15:07   #38 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke

Narodno RULES.

...pola vas koji slušaju "strano" (američko smeće) nema pojma engleski, pa misle kak 50cent i ostala ekipa pjeva o nuklearnoj fizici i slično, te govorite da je narodna muzika primitivnih riječi.... sve je to istog tipa ljudi kov!!(npr. Tanja BB) E, lako vi živite!!
ne slusam narodnjake, a i strano slusam rijetko... ima dosta nasih (hrv. ex yu) pjevaca i grupa koje slusam

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-06, 19:12   #39 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke

Narodno RULES.

A TI si taj koji će sudit o tome što je smeće a što nije i tko zna engleski a tko ne zna

Ajde,prijatelju ne seri i ne pametuj ovdje !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 20:15   #40 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,569
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Pjesma koja vas opisuje

Neznam ako ima ovakvo već ili ako uopće pripada tu... pa neka modovi to pobrišu ili premjeste (ako je potrebno).

Evo, opišite se pjesmom koja vas inače opisuje ili se tako osijećate u ovom trenutku.

Ovo je moja: Alanis Morissette - Ironic

Zadnji Uredio dorina : 14-10-07 u 20:21.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, opisuje, pjesma, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114