| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koji ste zadnji album poslušali ? u Kultura i Zabava forumu; Placebo - Sleeping with Ghosts... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: Koji ste zadnji album poslušali ? Bullet For My Valentine - Poison Album je po meni odličan! Dečki znaju svirati, ajd glas može biti malo bolji, ali sve u svemu sasvim dobar album.Izdvajam pjesme - Hand of Blood, 4 words to choke upon, Words of sorrow, Hit the floor.
__________________ ...Destruction is a work of an afternoon, but creation is a work of a lifetime... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji album poslušali ? Lunatica - Gotan Project Predobro! Let's tango!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,828
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji ste zadnji album poslušali ? Citat:
![]() predobar album po meni, vec sam skoro i zaboravila da ga imam. pa meni je najbolja pjesma tears don't fall ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Koji ste zadnji album poslušali ? Cancer Bats - Hail Destroyer
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
![]() |
| Tagovi: album, koji, poslus ali, ste, zadnji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

Leeeeet's taaaangoo!!