| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Kome sviraju Čavoglave??? u Kultura i Zabava forumu; Kakvi primusi... To sve treba pobit i u zatvor strpat. Oni su domoljubi? Idi si doma curu tuči. Javno - Crna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Godina: 25
Poruka: 9
![]() | Kome sviraju Čavoglave??? Kakvi primusi... To sve treba pobit i u zatvor strpat. Oni su domoljubi? Idi si doma curu tuči. Javno - Crna kronika Ovo je komedija. Što je najgore zbog idiota naj*** nedužan čovjek, koji je još i pristojan bio. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Godina: 25
Poruka: 9
![]() | Re: Kome sviraju Čavoglave??? Pa to im je razina Mislim da se ti ljudi ne mogu dići iznad toga. Ja se samo nadam da me neće poslušat. Čudime da nisu isfurali pištolje i počeli pjevat Juru i Bobana poslije toga, nedaj Bože da je čovjek imao kakvo srpsko ime...Recimo da se zvao Jovan ili Slobodan..Pa za jaja bi ga objesili |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kome sviraju Čavoglave??? Kakve veze imaju čavoglavi i jure i boban s pijanstvom i nekulturom ("Alkotestiranjem je utvrđeno da je Anđelko Š. imao 1,75, a Mario Š. 0,84 promila alkohola u krvi."). Budala je budala i ako će se napraviti frku naći će bilo koji razlog. A u klubovima gdje su glavni akteri gosp. slobodan i Jovan ima više pucnjave nego igdje drugdje. Daj se okani političkih provokacija... A što se tiče onog da idu doma tući cure, i dalje komentar ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kome sviraju Čavoglave??? Mislim da Thompson i njegova pjesma nisu ni malo krivi za ovo, nego ove pijanice koje bi napravile bilo kakvu glupost samo da rade gluposti, tj. bezveze. Inače, Thompsonove pjesme jesu domoljubne, neki ovakvi ljudi nažalost neznaju što je domoljublje, pa se ovako ponašaju i glume nešto bezveze |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Kome sviraju Čavoglave??? Ma zemljačine glupe!!!!! Ali nije Thompson kriv zbog pijanih isfrustiranih debila!!! To je naša svakodnevnica i te ce budale uvjek nac razlog za frku!!
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 226
![]() | Re: Kome sviraju Čavoglave??? Citat:
ja se držim onoga... ruža bi isto mirisala i da se drugačije zove....ah... čovik nije kriv ako je srbin.... može bit dobar... pa ono...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cavoglave, kome, sviraju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

svaka čast care!
...tužno

ja se držim onoga... ruža bi isto mirisala i da se drugačije zove....