Bili u Ri negdje u 3-4 mjesecu, ja ne mogoh ić na njih jerbo radio noćnu..psmtr, sviraju ti u podrumu![]()
Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; đe su?...
Bili u Ri negdje u 3-4 mjesecu, ja ne mogoh ić na njih jerbo radio noćnu..psmtr, sviraju ti u podrumu![]()
večeras je krisiun
a ja nisam tamo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
k-flip uzmi malo zraka pa nastavi
ispričavam se što mjenjam temu, al jel netko bio na jučer na koncertu Beatsteksa u Zg-u?
E, da se tamo tema Koncerti bezveze ne krca s nepotrebnim postovima otvaram ovu temu koja bi trebala služiti kao mjesto za raspravu o prošlim/nadolazećim koncertima koje ste posjetili/ćete posjetiti. Pokušat ću sve postove iz te teme prebaciti ovdje, ali ne garantiram da ću uspjeti..
Hvala i do slušanja
-wonderwall
Neš sam sjebo, sad je ovaj post na kraj došao. Anyway, skužit ćete valjda s vremenom...
Zadnji Uredio wonderwall : 28-10-07 u 23:55
ako sam dobro shvatio, ova tema nije samo za najave već i za dojmove, komentare..
sinoć bijah treći put ove godine na juri stubliću.. kako je lud frajer, a uvijek zapali publiku! pjesme predobre, bend odlično svira i šta ti više treba..![]()
Je, je skuzili smo...bas lijepo od tebe.
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Eto sam ti sredio, sad je ok