| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Kultura i Zabava forumu; đe su?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 506
![]() | Re: Koncerti ispričavam se što mjenjam temu, al jel netko bio na jučer na koncertu Beatsteksa u Zg-u?
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Koncerti - rasprave E, da se tamo tema Koncerti bezveze ne krca s nepotrebnim postovima otvaram ovu temu koja bi trebala služiti kao mjesto za raspravu o prošlim/nadolazećim koncertima koje ste posjetili/ćete posjetiti. Pokušat ću sve postove iz te teme prebaciti ovdje, ali ne garantiram da ću uspjeti ..Hvala i do slušanja -wonderwall Neš sam sjebo, sad je ovaj post na kraj došao. Anyway, skužit ćete valjda s vremenom...
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 28-10-07 u 22:55. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti - rasprave ako sam dobro shvatio, ova tema nije samo za najave već i za dojmove, komentare.. sinoć bijah treći put ove godine na juri stubliću.. kako je lud frajer, a uvijek zapali publiku! pjesme predobre, bend odlično svira i šta ti više treba.. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Koncerti - rasprave Eto sam ti sredio, sad je ok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koncerti - rasprave Citat:
Jel tako da je? Mislim ja na sve. ![]() Hvala, nego...Zašto sad u prvom postu ove teme gore na vrhu mog posta piše Re:Emo!?!?! ![]()
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koncerti, rasprave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.