| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Kultura i Zabava forumu; Ide tko na Karlovačko Live?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti - rasprave Ajmo onda tko je bio na HP,ja sam bila bilo je fenomenalno,bila sam u prvom redu,dvorana je bila puna ko šipak,ma ljudi ko nije bio a voli ih nema pojma što je propustio!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti - rasprave "Prema neslužbenim informacijama legende heavy metala Judas Priest trebali bi na svojoj sljedećoj turneji navratiti i u Zagreb. 02.07.2008.u Domu sportova bi trebao biti održan koncert. Prema nekim informacijam predgrupa bi trebala biti Megadeth. " Judas Priest u Zagrebu!!! - Gitare.info al na njihovom myspace nema spomena,jelte Myspace.com Blogs - First 2008 Tour Dates announced! - Judas Priest MySpace Blog al da bar i megadeth još
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koncerti, rasprave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

..Ako jesu, ne idem...
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

al da bar