| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Korn u Zagrebu!!! u Kultura i Zabava forumu; Šalata, Zagreb 03.07.07 e ovo stoji na Korn tour dates... pa kakvo je to mjesto gdje ce bit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| One Minute Silence | Korn u Zagrebu!!! Šalata, Zagreb 03.07.07 e ovo stoji na Korn tour dates... pa kakvo je to mjesto gdje ce bit koncert?? dvorana ili je na otvorenom??kolko para ulaz?? imal ko kakvih informacija?? po meni je ovo najbolji koncert sto je do sad bio u hrvatskoj
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! ...ako je vjerovati nekim mojim izvorima, ulaznice su 260 kn, već su u prodaji, koncert je na otvorenom i ne radi se o nikakvom festivalu.... Edit Ulaznice za koncert možete nabaviti po cijeni od 260 kuna, a mogu se kupiti na sljedećm prodajnim mjestima: Integral-Pothodnik (Zagreb), Aquarius CD shop (Zagreb, Poreč, Rijeka, Šibenik i Dubrovnik), Dallas Music Shop (Zagreb, Pula, Rijeka, Split, Čakovec, Rovinj i Zadar), Dancing Bear CD shop (Zagreb, Osijek, Split, Varaždin), Gradski radio (Osijek), Adriatours (Čakovec), New Sound (Matulji), Orfej (Zagreb), Hobby Tours (Osijek) i T-Tours (Varaždin). i po meni ovo nije najbolji koncert dosad u HR ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Korn u Zagrebu!!! ma ko da oni gledaju koji je dan..to menager organizuje..ma ko da je bitno..bitno je da ce doc....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Citat:
Biti će divljanja i alkohola, pa čovjeku treba odmora nakon toga. Bio sam na koncertima Biohazarda, Pantere, Machine Heada i znam kako mi je bilo sutradan...![]()
__________________ Be there no question, of certain strengths... Know this intention, forever Stronger Than All!!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Korn u Zagrebu!!! ma i meni valja iz tuzle doc...al ne dolazi korn svaki dan ...a bio sam na madball-u, agnostic frontu..bio sam i na slayeru al to ne slusam...
| | |
| | #8 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Korn u Zagrebu!!! vidimo se ako bog da al zivotna mi je zelja na Stuck Mojo otic..jest da su sad u drugom sastavu...al sve osim zadnjeg albuma mi je ludnica..sve dobre pjesme.. ![]()
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Citat:
Stuck Mojo??? To te ja pitam! Odlični su!Šta još voliš od mjuze takvog tipa? ![]()
__________________ Be there no question, of certain strengths... Know this intention, forever Stronger Than All!!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Korn u Zagrebu!!! ma hardcore vecinom, dog eat dog, madball, propain...tako nesto...samo nek ima jumpova machine head mogu slusat, a korn slusam od malih nogu pa na to se mora otic ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: korn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:45.

Biti će divljanja i alkohola, pa čovjeku treba odmora nakon toga. Bio sam na koncertima Biohazarda, Pantere, Machine Heada i znam kako mi je bilo sutradan...
...a bio sam na madball-u, agnostic frontu..bio sam i na slayeru al to ne slusam...