Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Korn u Zagrebu!!! u Kultura i Zabava forumu; Ne znam...meni ovo igranje sa smajličima nema smisla,baš me zanima koje si ti to još velike bubnjare "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 16:34   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Re: Korn u Zagrebu!!!

Ne znam...meni ovo igranje sa smajličima nema smisla,baš me zanima koje si ti to još velike bubnjare "sluša",pa su ti argumenti takvi...

Zadnji Uredio Bahamut : 22-05-07 u 16:38.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 20:10   #42 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,457
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ma nasluso sam se metal i h.c.-a i u zivo i video i audio snimcima, tako da mogu reci da je momak dobar.. naravno za nijednog se ne moze reci da je najbolji...svi imaju svoje stilove...ja i nisam neki ljubitelj slipknota...mislim dobri su..dobro sviraju...to se mora priznat...
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 21:40   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Slažem se da svi imaju svoje stilove ali mislim da ima dosta boljih bubnjara od njega kao što su:John Bonham,Mike Portnoy,Daney Carey itd...da ne nabrajam sad nešto previše...ali to je samo moje mišljenje.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 21:57   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 22
Poruka: 447
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Kad san bia mlađi Korn mi je bia najdraži bend, obožava san ih i znan ih nekad preslušat, ali teško da ću moć skoknit do zagreba jer ću najvjerovatnije bit prezauzet sa poslon, ali ima još vrimena dotad valjda će se nešto dat sredit.
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 22:14   #45 (permalink)

DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Van der Sar napušta Manchester

Holandski golman Edwin van der Sar najvjerovatnije će na kraju sezone napustiti Manchester United, a kao njegova zamjena spominje se vratar Watforda Ben Foster, prenose engleski mediji.

Strpljenje Sir Alexa Fergusona, navodno, popustilo je u finalu FA kupa, kada je Chelsea golom Didiera Drogbe došao do trofeja. Kao glavni krivac za pobjedonosni pogodak ekipe iz Londona ističe se Holanđanin, koji je oklijevao istrčati ususret Drogbi i tako eventualno spasiti gol.

Novopečenog engleskog reprezentativca Bena Fostera, koji je imao fantastičnu sezonu u Watfordu, na Old Traffordu svi vide kao idealnu zamjenu za Van der Sara.
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 22:15   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,570
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Van der Sar napušta Manchester

Holandski golman Edwin van der Sar najvjerovatnije će na kraju sezone napustiti Manchester United, a kao njegova zamjena spominje se vratar Watforda Ben Foster, prenose engleski mediji.

Strpljenje Sir Alexa Fergusona, navodno, popustilo je u finalu FA kupa, kada je Chelsea golom Didiera Drogbe došao do trofeja. Kao glavni krivac za pobjedonosni pogodak ekipe iz Londona ističe se Holanđanin, koji je oklijevao istrčati ususret Drogbi i tako eventualno spasiti gol.

Novopečenog engleskog reprezentativca Bena Fostera, koji je imao fantastičnu sezonu u Watfordu, na Old Traffordu svi vide kao idealnu zamjenu za Van der Sara.
pogrešan thread
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 23:59   #47 (permalink)

Citat:
Pravi autor: human_carpet Pogledaj Poruke
pogrešan thread
jebiga, izvinjavam se.. desava se
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:06   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 104
Creep se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: AndЯo Pogledaj Poruke
i ja imam ''kaЯtu'' kako ti kažeš kupio nedavno..
dolazi joey, i to mi je baš drago, jer bi inače doša onaj terry bozzio..

samo me nešto mući jedna moja poznanica je isto kupila kartu, a njoj je skroz drukčija, jeli moguće da postoji više vrsta? ili je netko izvisio

moja je onako bijela, ima oznake ticketpro po sebi i mali logo KoЯn, njoj neka zelena..
e ja imam isto tu bijelu. ja mislim da ima vise vrsta jer ovisi di kupis kartu. (barem mislim da je tak...) jer dok ju kupujes onda ju tek tiska. ja sam kupio dolje u importaneu...
Creep je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 13:19   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Godina: 27
Poruka: 28
R@inbowglow se izdvaja iz mase

nemam još kartu, al kad kupim želim neku žute boje
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 21:57   #50 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,730
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

oćeš možda i sliku od carmen electre na njoj

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: korn

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114