| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Korn u Zagrebu!!! u Kultura i Zabava forumu; Ne znam...meni ovo igranje sa smajličima nema smisla,baš me zanima koje si ti to još velike bubnjare "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Ne znam...meni ovo igranje sa smajličima nema smisla,baš me zanima koje si ti to još velike bubnjare "sluša",pa su ti argumenti takvi... Zadnji Uredio Bahamut : 22-05-07 u 16:38. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: Korn u Zagrebu!!! ma nasluso sam se metal i h.c.-a i u zivo i video i audio snimcima, tako da mogu reci da je momak dobar.. naravno za nijednog se ne moze reci da je najbolji...svi imaju svoje stilove...ja i nisam neki ljubitelj slipknota...mislim dobri su..dobro sviraju...to se mora priznat...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Slažem se da svi imaju svoje stilove ali mislim da ima dosta boljih bubnjara od njega kao što su:John Bonham,Mike Portnoy,Daney Carey itd...da ne nabrajam sad nešto previše...ali to je samo moje mišljenje. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Kad san bia mlađi Korn mi je bia najdraži bend, obožava san ih i znan ih nekad preslušat, ali teško da ću moć skoknit do zagreba jer ću najvjerovatnije bit prezauzet sa poslon, ali ima još vrimena dotad valjda će se nešto dat sredit.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: Korn u Zagrebu!!! Van der Sar napušta Manchester Holandski golman Edwin van der Sar najvjerovatnije će na kraju sezone napustiti Manchester United, a kao njegova zamjena spominje se vratar Watforda Ben Foster, prenose engleski mediji. Strpljenje Sir Alexa Fergusona, navodno, popustilo je u finalu FA kupa, kada je Chelsea golom Didiera Drogbe došao do trofeja. Kao glavni krivac za pobjedonosni pogodak ekipe iz Londona ističe se Holanđanin, koji je oklijevao istrčati ususret Drogbi i tako eventualno spasiti gol. Novopečenog engleskog reprezentativca Bena Fostera, koji je imao fantastičnu sezonu u Watfordu, na Old Traffordu svi vide kao idealnu zamjenu za Van der Sara.
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Citat:
pogrešan thread | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07 Lokacija: Podravino moja mila...
Poruka: 104
![]() | Re: Korn u Zagrebu!!! Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: korn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

kupio nedavno..
jedna moja poznanica je isto kupila kartu, a njoj je skroz drukčija, jeli moguće da postoji više vrsta? ili je netko izvisio