| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Kutak za klapski trenutak u Kultura i Zabava forumu; O, Pasiko moja U juti kraj kuka Krči san vrtače Dok me zveket motik Doziva sve jače Na žurnatu vuče ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 237
![]() ![]() ![]() ![]() | Kutak za klapski trenutak O, Pasiko moja U juti kraj kuka Krči san vrtače Dok me zveket motik Doziva sve jače Na žurnatu vuče A srce mi plače Tu san svoje boli Sakrio u zemju I gubi san snagu U muci i znoju Ostavi san tebi O pasiko moja Ditinjstvo, svu mladost Punu škrapu znoja |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za klapski trenutak Od zlata su prami tvoji Od zlata su prami tvoji Srid očiju sunce siva Ružica si ti rumena Rumenilom oblivena Parsi tvoje žilj pribili Narešene jabukami A na njima lice moje Obliveno sa suzama |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za klapski trenutak Zenska klapa Neverin - Daleko je Pišem pismo tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli, tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli. Pišem pismo tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me vol'. Pišem pismo tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli, tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me vol'. O moj dragi karamelo moja, pitaj nane 'oću l' biti tvoja? Karamelo moja, pitaj nane 'oću l' biti tvoja? Voli, voli, daleko je 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me vol'. Daleko je, 'ko me voli. O ja sam mala Mare, što volila je mornare. Pišem pismo tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli, tinta mi se proli, daleko je onaj 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me vol', voli, voli, daleko je 'ko me voli, voli, voli, daleko je 'ko me vol', voli, daleko je 'ko me voli, daleko je, onaj tko me - voli ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za klapski trenutak PRIČA AGAVA Mali zeleni list kraj mora, tajnu je sakrio našu na vijek; suze što donosi smijeh ili plač, prve nam mladosti radost i bol! Priča agava, stari stoljetni list... Imena mnoga, il samo prva slova, živjet će stotinu ljeta, a ljubavi na koje smo se kleli umrle su tiho na krilima zime! Mali zeleni list kraj mora, tajnu je sakrio našu na vijek; suze što donosi smijeh ili plač, prve nam mladosti radost i bol! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za klapski trenutak Dalmatino povišću pritrujena Pute, laze pizon dubli tovari, gustirne žedne mijun sići i lati; konkulana škina težakov od motik po žurnatin, žurnatin pritrujena! Prage kalet žnjutin dubli Puntari, naboj dalmatine rebati na drači, kroz kadene dicu čičan pasli, a judi driti ka kolone; Dalmatino povišću pritrujena! Intradu pravice s tilin štrukali Dalmatino povišću pritrujena! Rod puntarski resa na drači; Dalmatino povišću pritrujena! Ditinstvon gladnin povist štukali; Dalmatino povišću pritrujena! Kroz kadene dicu čičan pasli, a judi driti ka kolone, Dalmatino povišću pritrujena! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dalmacija, glazba, klape |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.