| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Layzie Bone - The New Revolution u Kultura i Zabava forumu; Artist: Layzie Bone Album: The New Revolution Year: 2006 Tracklist: 01. Intro 02. Vote For Me 03. Mo Murder (feat. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Layzie Bone - The New Revolution ![]() Artist: Layzie Bone Album: The New Revolution Year: 2006 Tracklist: 01. Intro 02. Vote For Me 03. Mo Murder (feat. Big Sloan) 04. For My Weed Heads 05. Midwest-Westcoast Connection (feat. Mr.Criminal) 06. From The 99 07. For The Thug's Gone 08. Wanted To Be A Soldier (feat. Mr.Criminal and Mr.Silent) 09. Say Lady (feat. Mr.Capone E) 10. Skit 11. I Get Higher 12. Streets (feat. Bizzy Bone) 13. Touchdown (feat. Mo Thugs) 14. These Hi Power Soldiers (feat. Mr. Capone-E) 15. Outro Megamixx Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio Kristijan : 11-01-07 u 01:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bone, layzie, revolution |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.