| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi LET3 - riječke pi*ke u Kultura i Zabava forumu; Ovaj naslov shvatite baš doslovno.... Naime, jako volim LET3, od onih starih albuma sa predobrim pjesmama ala Nafte, El Desperado ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LET3 - riječke pi*ke Ovaj naslov shvatite baš doslovno.... Naime, jako volim LET3, od onih starih albuma sa predobrim pjesmama ala Nafte, El Desperado do novog albuma. I uvijek se jebeno dobro zabavim na koncertima. Volim tu vrstu muzike, dobri su mi performeri i bas ono, klapaju mi. I onda dođe ekipa u moj mali gradić održati koncert, ja se nabrijem skupa sa maličkom i ekipom, ode na koncert i doživim ogromno razočarenje. Momci odsvirali cca sat, sat i 15 minuta muzike i prestali. Sve puno ekipe u nevjerici - pa ček malo, to je to? Malo zaprašili i voila?! Uglavnom u 00:00 počeli u 01:15 završili. Ja taman nacugan da mogu još čuku vremena skakutati, ekipa oko mene isto tako...zvali na bis barem pol sata, ali štanga. uglavnom, teska srca pišem: LET3 - riječke pičke ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: LET3 - riječke pi*ke hmhmne mogu vjerovati - stvarno neobicno za Let 3 Nadam se da su decki jednostavno imali los dan Inace obozavam taj bend i uz Azru su jedini bend s nase glazbene "scene" koje redovito slusam. ![]() Vidio sam ih prije nekoliko godina live i bili su genijalni ![]() Stvarno se nadam da su jednostavno imali los dan ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LET3 - riječke pi*ke Citat:
2 jaymz: meni su isto jebeni, ali ovo su ukakili poprilično ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: LET3 - riječke pi*ke pa vjerujem ti Oggy - al nemrem si objasnit ovakav "nastup". Bar oni kao bend imaju imidz da na stejdju daju uvijek 120%. Nemnam pojma koji im je qurac bio pa su tak postupili . (ocigledno bez inspiracije & motivacije za svirku) bullshit ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LET3 - riječke pi*ke najdrazi domaci live bend, gledao sam ih 20 + puta i jedino kada su svirali ispod 2h su bili nastupi na kojima je bilo ili vise izvodaca (tipa festivali) ili kad je to bila nekakva besplatna svirka u svrhu promocije necega ili sl. zadnji put sam ih gledao negdje pocetkom 6. mjeseca u opatiji i vise nego posteno su otprasili svoja cca 2h unatoc ogranicenom trajanju za izvodace i usprkos kisi koja je rastjerala raju. ovo ne zvuci dobro, ali brijem da je tu nesto drugo u igri osim njihovog pristupa.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LET3 - riječke pi*ke Možda je stvar u organizaciji..... Možda su dobili dozvolu svirati samo 1 sat...... Možda je netko počeo šta srat...... Na trajanje svirke inače najmanje utječe bend......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LET3 - riječke pi*ke A jebat ga. Mozda su i u sumi, ali samo su otišli sa stejđa, nisu ni bu ni be rekli ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LET3 - riječke pi*ke Ako nisu ništa rekli onda je organizacija kriva..... Jer (sviram i dogovarao sam svirke pa znam) prvo što ideš dogovoriti za svirku je vrijeme, mjesto i razglas..... Tek kada to dogovoriš onda potežeš pitanje love..... Prema tvojoj priči je moja pretpostavka da organizator nije nabavio dozvolu pa mu je pandurija došla srat i morao je stat..... Jer da su oni znali da neće više svirat bi odradili bis i završili gažu a ne otišli na pola..... A i počeli bi ranije od ponoći.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.