Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi LET3 - riječke pi*ke u Kultura i Zabava forumu; Ovaj naslov shvatite baš doslovno.... Naime, jako volim LET3, od onih starih albuma sa predobrim pjesmama ala Nafte, El Desperado ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-09-08, 09:44   #1 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
LET3 - riječke pi*ke

Ovaj naslov shvatite baš doslovno....
Naime, jako volim LET3, od onih starih albuma sa predobrim pjesmama ala Nafte, El Desperado do novog albuma. I uvijek se jebeno dobro zabavim na koncertima. Volim tu vrstu muzike, dobri su mi performeri i bas ono, klapaju mi.
I onda dođe ekipa u moj mali gradić održati koncert, ja se nabrijem skupa sa maličkom i ekipom, ode na koncert i doživim ogromno razočarenje. Momci odsvirali cca sat, sat i 15 minuta muzike i prestali. Sve puno ekipe u nevjerici - pa ček malo, to je to? Malo zaprašili i voila?!
Uglavnom u 00:00 počeli u 01:15 završili. Ja taman nacugan da mogu još čuku vremena skakutati, ekipa oko mene isto tako...zvali na bis barem pol sata, ali štanga.
uglavnom, teska srca pišem: LET3 - riječke pičke
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 09:58   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,128
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: LET3 - riječke pi*ke

zaista čudno...a i ružno s njihove strane

tko zna, možda je u pitanju izreka "koliko para toliko muzike"
Star 29-09-08, 11:52   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Poruka: 3,435
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

hmhm

ne mogu vjerovati - stvarno neobicno za Let 3
Nadam se da su decki jednostavno imali los dan
Inace obozavam taj bend i uz Azru su jedini bend s nase glazbene "scene" koje redovito slusam.
Vidio sam ih prije nekoliko godina live i bili su genijalni
Stvarno se nadam da su jednostavno imali los dan
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 11:58   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-09-08
Poruka: 18
drifterking se izdvaja iz mase

ako je to bio ovaj zadnji koncert u zagrebu onda su imali zabranu pijevati duuže.Neznam zašto,nešto je bilo oko tog mijesta gdje su pijevali,ne mogu se sijetit sad imnena
drifterking je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 12:40   #5 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: drifterking Pogledaj Poruke
ako je to bio ovaj zadnji koncert u zagrebu onda su imali zabranu pijevati duuže.Neznam zašto,nešto je bilo oko tog mijesta gdje su pijevali,ne mogu se sijetit sad imnena
Na koji dan misliš da je to bio taj koncert? Ja pričam o 27.09.2008. godine

2 jaymz: meni su isto jebeni, ali ovo su ukakili poprilično
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 13:31   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Poruka: 3,435
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

pa vjerujem ti Oggy - al nemrem si objasnit ovakav "nastup". Bar oni kao bend imaju imidz da na stejdju daju uvijek 120%. Nemnam pojma koji im je qurac bio pa su tak postupili . (ocigledno bez inspiracije & motivacije za svirku)
bullshit
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 19:55   #7 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,730
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

najdrazi domaci live bend, gledao sam ih 20 + puta i jedino kada su svirali ispod 2h su bili nastupi na kojima je bilo ili vise izvodaca (tipa festivali) ili kad je to bila nekakva besplatna svirka u svrhu promocije necega ili sl. zadnji put sam ih gledao negdje pocetkom 6. mjeseca u opatiji i vise nego posteno su otprasili svoja cca 2h unatoc ogranicenom trajanju za izvodace i usprkos kisi koja je rastjerala raju. ovo ne zvuci dobro, ali brijem da je tu nesto drugo u igri osim njihovog pristupa..

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 20:03   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,488
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Možda je stvar u organizaciji..... Možda su dobili dozvolu svirati samo 1 sat...... Možda je netko počeo šta srat......

Na trajanje svirke inače najmanje utječe bend......

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 20:57   #9 (permalink)
Dr. Love

A jebat ga. Mozda su i u sumi, ali samo su otišli sa stejđa, nisu ni bu ni be rekli
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-08, 21:03   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,488
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Ako nisu ništa rekli onda je organizacija kriva.....

Jer (sviram i dogovarao sam svirke pa znam) prvo što ideš dogovoriti za svirku je vrijeme, mjesto i razglas..... Tek kada to dogovoriš onda potežeš pitanje love.....

Prema tvojoj priči je moja pretpostavka da organizator nije nabavio dozvolu pa mu je pandurija došla srat i morao je stat..... Jer da su oni znali da neće više svirat bi odradili bis i završili gažu a ne otišli na pola..... A i počeli bi ranije od ponoći.....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114