| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi "Liga za borbu protiv narodnjaka" u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: mio haha misliš na onu od black eyed peas-a my humps to se slažem da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Citat: Pravi autor: wonderwall Narodnjaci-na prvu loptu zvuči kao zabava za široke narodne mase(što na kraju krajeva i je),tj. zabava za ljude od 5-95.Naravno kvalitetni narodnjak postoji iako sam miljama daleko od toga da bih mogao točno reći tko ih izvodi(pretpostavljam Mišo Kovač,neda ukraden,halid bešlić,lepa brena,duško lokin itd.)narodnjak hrvatski i iz ostalih zemalja bivše nam države više/manje je isti pojam iako postoji i regionalna glazba svih tih krajeva iako sumnjam da se netko zabavlja isključivo uz gange,reve,tamburice,sopile itd... Turbo folk-istočni melos,uglavnom sampliran s primjesama harmonike,trube i ostalih instrumenata kojeg izvodi pjevačica s umjetnim usnama i sisama,odjevena u minjak i dekolte,usput budi rečeno nema pojma o glazbi,ne svira niti jedan instrument,nikad nije napisala niti jednu strofu osim katastrofe i zavija nešto a la čik,čik pogodi.Ima iznimaka,ali su muški. Koja je poruka?? Ti si lijepa,ti si zvijezda,za tobom sline uspaljeni macho frajeri,jeftine wannabe droljice koje možeš imat za 2 koktela žele biti kao ti....ne morate se slagat sa mnom,ali mi ne možete dokazati da je to kvalitetna glazba Hrvati/Srbi/ostali- Ne volim srbe(nije da ih mrzim,ali bi bila laž kada bih tvrdio "ko nas bre zavadi") pa ima bendova iz Srbije koji su mi ok,ne volim ni Slovence pa poslušam Siddhartu,Ne volim ni engleze pa mi omiljeni band The Clash dolazi iz Engleske,a više su oni utjecali na mene(ne samo glazbeno) nego sva moja okolina.Na kraju krajeva Hrvat sam pa ne volim Škoru,Thompsona i Matu Bulića.Tako da tu padaju sve teorije o glazbi i politici jer to dvoje nema nikakve veze (osim kod nekih,a ti su najveći licemjeri),radi se samo i isključivo o ukusu. Ne osuđujem nikoga,svatko radi/sluša ono što mu paše ali kada sve Karleuše,cece,seke,samardžići i ostali TF izvođači budu znali odsvirat 2 akorda na gitari i sami napisali tekst i glazbu(ali da to liči na neš,jer ovako mogu i ja bit glazbenik) i kada im od vizualnog bude važniji akustični dio tada ću ja priznati-ok,pogriješio sam radi se o kvalitetnoj glazbi.Do daljnjega to ostaje ŠUND. P.S. NADAM SE DA SVOJIM MIŠLJENJEM NISAM NIKOGA UVRIJEDIO(NIJE MI BILA NAMJERA). AKO JESAM,NAJISKRENIJE ISPRIKE ![]() |
| |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Ma nisi nikoga uvrijedio, ali si mogao malo skratit mišljenje... prođe vječnost dok to pročitaš..... ![]()
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| |
| | #104 (permalink) |
| Nježni predator | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Drago mi je da ova tema ima toliko postova. Osobno mi se diže kosa na glavi kad moja djeca prolaze kroz fazu narodnjaka. Nazvam to fazom jer je sina držala od 12 do 13 godine. Svaki pokušaj intervencije je rađao prkos. Taman kad smo zaboravili na njegovu fazu. Sad mi je kćerkica upala u to. Ja to doživljavam kao božju kaznu za nešto što ne znam da sam učinio. Nadam se da će i kod nje to biti samo prolazna faza. Kakva iskustva imaju drugi roditelji ili braća i sestre mlađih teenagera. |
| |
![]() |
| Tagovi: borbu, narodnjakaquot, protiv, quotliga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.