Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi "Liga za borbu protiv narodnjaka" u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: mio haha misliš na onu od black eyed peas-a my humps to se slažem da ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-06, 07:24   #101 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka"

Citat:
Pravi autor: mio
haha misliš na onu od black eyed peas-a my humps to se slažem da je odvratna stvar ak misliš na nju
Ma mislim da je to... tak su neki naziv rekli... odurno... pa mislim kak tak šta neko može slušat... stvarno pjesma je tako glasovno zahtjevna da bi ju i moja baba sa 78 godina mogla otpjevat... sramota na šta je muzika spala... na razbacivanje guzica i sad je to kao dobra pjesma

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-06, 08:48   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka"

Citat:
Pravi autor: wonderwall
Narodnjaci-na prvu loptu zvuči kao zabava za široke narodne mase(što na kraju krajeva i je),tj. zabava za ljude od 5-95.Naravno kvalitetni narodnjak postoji iako sam miljama daleko od toga da bih mogao točno reći tko ih izvodi(pretpostavljam Mišo Kovač,neda ukraden,halid bešlić,lepa brena,duško lokin itd.)narodnjak hrvatski i iz ostalih zemalja bivše nam države više/manje je isti pojam iako postoji i regionalna glazba svih tih krajeva iako sumnjam da se netko zabavlja isključivo uz gange,reve,tamburice,sopile itd...

Turbo folk-istočni melos,uglavnom sampliran s primjesama harmonike,trube i ostalih instrumenata kojeg izvodi pjevačica s umjetnim usnama i sisama,odjevena u minjak i dekolte,usput budi rečeno nema pojma o glazbi,ne svira niti jedan instrument,nikad nije napisala niti jednu strofu osim katastrofe i zavija nešto a la čik,čik pogodi.Ima iznimaka,ali su muški. Koja je poruka?? Ti si lijepa,ti si zvijezda,za tobom sline uspaljeni macho frajeri,jeftine wannabe droljice koje možeš imat za 2 koktela žele biti kao ti....ne morate se slagat sa mnom,ali mi ne možete dokazati da je to kvalitetna glazba

Hrvati/Srbi/ostali- Ne volim srbe(nije da ih mrzim,ali bi bila laž kada bih tvrdio "ko nas bre zavadi") pa ima bendova iz Srbije koji su mi ok,ne volim ni Slovence pa poslušam Siddhartu,Ne volim ni engleze pa mi omiljeni band The Clash dolazi iz Engleske,a više su oni utjecali na mene(ne samo glazbeno) nego sva moja okolina.Na kraju krajeva Hrvat sam pa ne volim Škoru,Thompsona i Matu Bulića.Tako da tu padaju sve teorije o glazbi i politici jer to dvoje nema nikakve veze (osim kod nekih,a ti su najveći licemjeri),radi se samo i isključivo o ukusu.

Ne osuđujem nikoga,svatko radi/sluša ono što mu paše ali kada sve Karleuše,cece,seke,samardžići i ostali TF izvođači budu znali odsvirat 2 akorda na gitari i sami napisali tekst i glazbu(ali da to liči na neš,jer ovako mogu i ja bit glazbenik) i kada im od vizualnog bude važniji akustični dio tada ću ja priznati-ok,pogriješio sam radi se o kvalitetnoj glazbi.Do daljnjega to ostaje ŠUND.

P.S. NADAM SE DA SVOJIM MIŠLJENJEM NISAM NIKOGA UVRIJEDIO(NIJE MI BILA NAMJERA).
AKO JESAM,NAJISKRENIJE ISPRIKE

mysterious je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 09-04-06, 20:29   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-01-06
Godina: 18
Poruka: 157
Valentino se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Valentino Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Valentino

Ma nisi nikoga uvrijedio, ali si mogao malo skratit mišljenje... prođe vječnost dok to pročitaš.....
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
Valentino je offline  
Star 09-04-06, 23:16   #104 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,957
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Drago mi je da ova tema ima toliko postova. Osobno mi se diže kosa na glavi kad moja djeca prolaze kroz fazu narodnjaka. Nazvam to fazom jer je sina držala od 12 do 13 godine. Svaki pokušaj intervencije je rađao prkos. Taman kad smo zaboravili na njegovu fazu. Sad mi je kćerkica upala u to. Ja to doživljavam kao božju kaznu za nešto što ne znam da sam učinio. Nadam se da će i kod nje to biti samo prolazna faza. Kakva iskustva imaju drugi roditelji ili braća i sestre mlađih teenagera.
Maslow je offline  
Star 09-04-06, 23:18   #105 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,740
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a zašto zabranjuješ djeci da slušaju što žele, to je njihova osobna volja, ne kužim
Kristijan je offline  
Star 09-04-06, 23:19   #106 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

I ja mislim da bi svaki čovjek trebao slušati ono što želi...to je svačije pravo
eowyn je offline  
Star 09-04-06, 23:21   #107 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,957
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

A da li ste razmišljali o tome što je pozadina takve po meni neprirodne želje??
Maslow je offline  
Star 09-04-06, 23:25   #108 (permalink)
Zlatni Član

Možda rat koji je 15 godina iza nas??? Pa ratovali smo mi i s Talijanima pa jel daš djetetu da ti sluša erosa R.???
eowyn je offline  
Star 09-04-06, 23:26   #109 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,740
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: eowyn
Možda rat koji je 15 godina iza nas??? Pa ratovali smo mi i s Talijanima pa jel daš djetetu da ti sluša erosa R.???

Eros je peder
Kristijan je offline  
Star 09-04-06, 23:29   #110 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: Kristijan
Eros je peder
ma nek je on peder, ali dala sam ga za primjer
Uostalom ima i većih pedera od njega
eowyn je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: borbu, narodnjakaquot, protiv, quotliga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33

Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113