| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi "Liga za borbu protiv narodnjaka" u Kultura i Zabava forumu; Je zato jer ima puno bolje i kvalitetnije glazbe za poslušat narodnjaci stvarno zatupljuju....ali ne znači da neću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Je zato jer ima puno bolje i kvalitetnije glazbe za poslušat narodnjaci stvarno zatupljuju....ali ne znači da neću više nikad slušat...samo sam se umorila od njih
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #123 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
nisam ni rekla da sam prestala ali ako ne moš pobijedit neprijatelja, pridruži mu se.....nije da mi je najomiljenija glazba...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
| | #124 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Kad si zadnji put samnom slušala narodnu? Ja se ne sjećam...uostalom, hajde reci što smo neki dan slušale u autu? E stvarno ga i ti bubneš To što ti nije najomiljenija glazba, to je druga stvar...nije ni meni....samo kažem da nisi prestala u potpunosti slušati ![]() |
| |
| | #125 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
ma dobro ajde slušale smo Britney Spears
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" ili "nek nas čuje lepa Danijela, i Bojana a i Milijana, nek nas čuje i Gara i Stoja, pjevaj brate desna ruko mojaaa" pa ajd sad reci da nije legendarna pjesma :rofl:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
![]() |
| Tagovi: borbu, narodnjakaquot, protiv, quotliga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

zato jer ima puno bolje i kvalitetnije glazbe za poslušat narodnjaci stvarno zatupljuju....ali ne znači da neću više nikad slušat...samo sam se umorila od njih

E stvarno ga i ti bubneš