| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi "Liga za borbu protiv narodnjaka" u Kultura i Zabava forumu; Ja mrzim narodnjake i trebali bi zabraniti slusanje tih pjesama, jer to je obicna "kuruza"!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 129
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Vidiš...intersantan je taj fenomen... Po meni imaš par vrsta slušatelja tih sranja ; 1. obožavatelj...opis : Pravi brđanin, nepismen, smrdi i ne zna 3 čiste složit, ali zato zna dići ruke u zrak i sve riječi zna napamet, od dace bubamare do halida itd..Taj u autu ( golf 2 dizel na ložu ) gurne ruku kroz prozor i podere narodnjaka do bola, zvučnici krče, visokotonac vrišti...raja ga gleda sažaljivim pogledom a on odvrne još jače... 2.Moderna ekipa...opis : to su vam klinci i malo oni stariji, gotive, idu i slušaju narodnu samo zato što i ostali slušaju, znaju samo hitove, a sve ostale i onako imaju riječi poput : " ljubav, ostavila me, jaran, oče, rastanak, prerezat vene, suzama sam ljepio tapete, majko , kafana, ubit ću se/ga, srce itd" pa se snađu brzo. U autu svira narodnjak samo uz zatvoren prozor, vrlo tiho, a pri ruci je i domaći CD od colonie, njih je sram u javnosti priznati da idu na/slušaju narodnjake, i na sve optužbeodgovaraju "ko, ja?? ma kakvi, ja ne slušam to sranje". Znaju da je to seljački (a još prije pola godine su svi skupa pljuvali po narodnjacima). Sve su to licemjeri odreda, najgori su... 3. Bolesnici...opis : tu su odreda svi bivši vojnici iz rata, tad su se tukli swa njima, sad ih slušaju, liječe PTSP sa narodnjacima vele.... 4. Općepoznato je da na narodnu idu dobre pičke. E zašto ?? E pa zato što prosječni narodnjak ima 3 "riffa" i to i najveća glupača može zapamtit, i još 5 riječi ( ljubav, ostavile me, sarma, kafana, bomba ) i onda je ona puna sebe jer sve zna. Onda naravno imate i ekipu koja ide snimat pijane droce kako "zavrću" sijalice plešući na stolu. ne slušaju narodnu 'al komad je komad, jelte Meni je žao potratit ovako kratak život na taj low-life način kraćenja vremena. Ima tako dobre glazbe, i mislim da je šteta potrošit i minutu slušajući to smeće. Radije ću stavit kitu u škripac nego upalit tako nešto Pozdrav . Svi slučajevi su iz "real lifea", ništa nije izmišljeno..Zadnji Uredio VEX_EVO : 17-02-06 u 20:05. |
| |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" ZA SVE SELJAKE RADIT NARODNJAKE! Naravno, ja ne slušam cajku!(al onom ko sluša j.... majku)
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! |
| |
| | #26 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| |
| | #27 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-01-06 Lokacija: "između sedam brežuljaka" Godina: 40
Poruka: 66
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
__________________ HE...HE...HE... | |
| |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
![]()
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! | |
| |
| | #30 (permalink) | |
| butsecks | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
Sto se tice narodnjaka, blago receno, ne volim ih... No, neka ih ljudi slusaju... Da nema njih, ne bih mogao uistinu spoznati kako je zapravo dobra ova muzika koju slusam.. Ne mogu cajke stavit pod "muziku", to je meni vise pokret..
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| |
![]() |
| Tagovi: borbu, narodnjakaquot, protiv, quotliga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

. Svi slučajevi su iz "real lifea", ništa nije izmišljeno..