Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi "Liga za borbu protiv narodnjaka" u Kultura i Zabava forumu; Ja mrzim narodnjake i trebali bi zabraniti slusanje tih pjesama, jer to je obicna "kuruza"!!!!!...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 17-02-06, 16:43   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Godina: 22
Poruka: 28
mmlina26 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmlina26
Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka"

Ja mrzim narodnjake i trebali bi zabraniti slusanje tih pjesama, jer to je obicna "kuruza"!!!!!
Star 17-02-06, 19:24   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-01-06
Poruka: 75
amerix se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku amerix

upravo ono što je reko alfa
da kinezi slušaju amerikance,francuzi engleze

i opet kažem o ukusima se ne raspravlja
evo recimo ja slušam narodnjake i rap pa i house ponekad
Star 17-02-06, 19:57   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 129
VEX_EVO se izdvaja iz mase

Vidiš...intersantan je taj fenomen...
Po meni imaš par vrsta slušatelja tih sranja ;

1. obožavatelj...opis : Pravi brđanin, nepismen, smrdi i ne zna 3 čiste složit, ali zato zna dići ruke u zrak i sve riječi zna napamet, od dace bubamare do halida itd..Taj u autu ( golf 2 dizel na ložu ) gurne ruku kroz prozor i podere narodnjaka do bola, zvučnici krče, visokotonac vrišti...raja ga gleda sažaljivim pogledom a on odvrne još jače...

2.Moderna ekipa...opis : to su vam klinci i malo oni stariji, gotive, idu i slušaju narodnu samo zato što i ostali slušaju, znaju samo hitove, a sve ostale i onako imaju riječi poput : " ljubav, ostavila me, jaran, oče, rastanak, prerezat vene, suzama sam ljepio tapete, majko , kafana, ubit ću se/ga, srce itd" pa se snađu brzo. U autu svira narodnjak samo uz zatvoren prozor, vrlo tiho, a pri ruci je i domaći CD od colonie, njih je sram u javnosti priznati da idu na/slušaju narodnjake, i na sve optužbeodgovaraju "ko, ja?? ma kakvi, ja ne slušam to sranje". Znaju da je to seljački (a još prije pola godine su svi skupa pljuvali po narodnjacima). Sve su to licemjeri odreda, najgori su...

3. Bolesnici...opis : tu su odreda svi bivši vojnici iz rata, tad su se tukli swa njima, sad ih slušaju, liječe PTSP sa narodnjacima vele....

4. Općepoznato je da na narodnu idu dobre pičke. E zašto ?? E pa zato što prosječni narodnjak ima 3 "riffa" i to i najveća glupača može zapamtit, i još 5 riječi ( ljubav, ostavile me, sarma, kafana, bomba ) i onda je ona puna sebe jer sve zna. Onda naravno imate i ekipu koja ide snimat pijane droce kako "zavrću" sijalice plešući na stolu. ne slušaju narodnu 'al komad je komad, jelte

Meni je žao potratit ovako kratak život na taj low-life način kraćenja vremena. Ima tako dobre glazbe, i mislim da je šteta potrošit i minutu slušajući to smeće. Radije ću stavit kitu u škripac nego upalit tako nešto

Pozdrav . Svi slučajevi su iz "real lifea", ništa nije izmišljeno..

Zadnji Uredio VEX_EVO : 17-02-06 u 20:05.
VEX_EVO je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-02-06, 20:35   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
legenda2 se izdvaja iz mase

ZA SVE SELJAKE RADIT NARODNJAKE!

Naravno, ja ne slušam cajku!(al onom ko sluša j.... majku)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-02-06, 20:49   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 26
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

Ej ekipa.Ja sam definitivno s vama.Gube dobim kad ih čujem.
Da ih jebo
psychonara je offline  
Star 17-02-06, 21:00   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 725
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: legenda2
ZA SVE SELJAKE RADIT NARODNJAKE!

Naravno, ja ne slušam cajku!(al onom ko sluša j.... majku)
eto ja slusam narodnjake ponekad i na ovo sam se osjetio na neki nacin prozvan i mislio sam na drugaciji nacin reagirati ali sam ipak odustao iz nekih svojih razloga,ali bi zato zamolio admin-a da reagira ako zeli
Star 17-02-06, 21:52   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-01-06
Godina: 40
Poruka: 66
JEDINI se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sven0429
Ko voli nek izvoli, al na istoku! Nisam ze zato borio da bi mi cajka drmala pod uhom. Da bog da se svi poubijali na tim mjestima pardon. "mestima".
TAKO JE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Star 17-02-06, 22:15   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 512
Robert se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robert

Citat:
Pravi autor: VEX_EVO
Vidiš...intersantan je taj fenomen...
Po meni imaš par vrsta slušatelja tih sranja ;

1. obožavatelj...opis : Pravi brđanin, nepismen, smrdi i ne zna 3 čiste složit, ali zato zna dići ruke u zrak i sve riječi zna napamet, od dace bubamare do halida itd..Taj u autu ( golf 2 dizel na ložu ) gurne ruku kroz prozor i podere narodnjaka do bola, zvučnici krče, visokotonac vrišti...raja ga gleda sažaljivim pogledom a on odvrne još jače...

2.Moderna ekipa...opis : to su vam klinci i malo oni stariji, gotive, idu i slušaju narodnu samo zato što i ostali slušaju, znaju samo hitove, a sve ostale i onako imaju riječi poput : " ljubav, ostavila me, jaran, oče, rastanak, prerezat vene, suzama sam ljepio tapete, majko , kafana, ubit ću se/ga, srce itd" pa se snađu brzo. U autu svira narodnjak samo uz zatvoren prozor, vrlo tiho, a pri ruci je i domaći CD od colonie, njih je sram u javnosti priznati da idu na/slušaju narodnjake, i na sve optužbeodgovaraju "ko, ja?? ma kakvi, ja ne slušam to sranje". Znaju da je to seljački (a još prije pola godine su svi skupa pljuvali po narodnjacima). Sve su to licemjeri odreda, najgori su...

3. Bolesnici...opis : tu su odreda svi bivši vojnici iz rata, tad su se tukli swa njima, sad ih slušaju, liječe PTSP sa narodnjacima vele....

4. Općepoznato je da na narodnu idu dobre pičke. E zašto ?? E pa zato što prosječni narodnjak ima 3 "riffa" i to i najveća glupača može zapamtit, i još 5 riječi ( ljubav, ostavile me, sarma, kafana, bomba ) i onda je ona puna sebe jer sve zna. Onda naravno imate i ekipu koja ide snimat pijane droce kako "zavrću" sijalice plešući na stolu. ne slušaju narodnu 'al komad je komad, jelte

Meni je žao potratit ovako kratak život na taj low-life način kraćenja vremena. Ima tako dobre glazbe, i mislim da je šteta potrošit i minutu slušajući to smeće. Radije ću stavit kitu u škripac nego upalit tako nešto

Pozdrav . Svi slučajevi su iz "real lifea", ništa nije izmišljeno..
rep+, a posebno za bold dio
Star 17-02-06, 22:21   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
legenda2 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: omahen
eto ja slusam narodnjake ponekad i na ovo sam se osjetio na neki nacin prozvan i mislio sam na drugaciji nacin reagirati ali sam ipak odustao iz nekih svojih razloga,ali bi zato zamolio admin-a da reagira ako zeli
Čekaj, kaj si ti sad htio reći? Čitao sam poruku 20 puta i nisam skužio smisao! Kakva reakcija te puca?
Star 17-02-06, 23:10   #30 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Casey
Važno je to da oni koji slušaju cayku imaju energije, bolje i to nego da su mlitavci koji slušaju klasiku
Tvoje razmisljanje je poprilicno neinteligentno i nepromisljeno.

Sto se tice narodnjaka, blago receno, ne volim ih... No, neka ih ljudi slusaju... Da nema njih, ne bih mogao uistinu spoznati kako je zapravo dobra ova muzika koju slusam..
Ne mogu cajke stavit pod "muziku", to je meni vise pokret..
Zatvorena Tema
Tagovi: borbu, narodnjakaquot, protiv, quotliga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114