| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi "Liga za borbu protiv narodnjaka" u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Servant Kao prvo, nitko nije govorio nista o mrznji. Jel ti uopce znas sta znaci "mrziti&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
| |
| |
| | #52 (permalink) |
| Banned | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" osobno su mi narodnjaci užas, ali ko voli, slobodno. dok mene ne prisiljavaju da ih slušam, živo me briga za njih. ovo s ratom i da je to srpska muzika su gluposti, turbo folk više nema veze s narodnjacima iz 80, pogotovo bosanskim. najsmješnije je kad čujem da neko ko sluša te nove narodnjake govori kako ne može smisliti techno ili house, a podloga svih tih novih su upravo techo samplovi. prema tome, ne vidim čemu osnivat lige, da mi je narodnjački klub u blizini i da trešti iz njega, onda bi mi smetali. kaj se tiče pičaka, ima predobrih pičaka svuda. kao što neki idu na narodnjake jer se sponzoruše napiju pa ih karaju, isto tako možeš otići na neki house party, uvalit nekoj sponzoruši eks, dva i imaš isti učinak.... ja sam jučer bio na latino partyiju i bilo mi je mrak iz osnovnog razloga kaj mi je pasala ekipa i kaj su bile mrak pičke (nema puno mjesta di možeš zašprehavati kubanke u zagrebu ... jebote kakva je jedna, nisam dugo vidio tako dobru pičku, moram frenda zamolit da mi pošalje slike, pa da vidite)dakle... smirite hormone. svak nek sluša kaj hoće, dok sluša za sebe i nikoga ne prisiljava. |
| |
| | #54 (permalink) |
| Administrator | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Samo me nesto uzasno zasmeta i vjerovatno nikad necu moc to shvatit, sta ja znan, mozda san preglup za to, mozda cu uvrijedit neke ljude, ali jbga, kako neko moze rec da su XXXX - TA MUZIKA KOJA SE TEBI NE SVIĐA "dobra muzika" ???? Sa stajalista glazbenika, to mi je nepojmljivo. |
| |
| | #55 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" e, a što ja volim narodnjake.... nema mi slađeg nego s kumom kresnut vbr Žuje i pustit Šerifa da mekeće.... a "ovi" koji vele da mrze, ne vole i kaj ja znam sve ne... masa njih (ne svi nego masa njih) sigurno kad je na nekoj tulumici ili kaj ja znam di i u cugi je ne ode s tuluma radi muzike.... zato ne njajteke... i naravno ne psovat jer bu gazda rekao B A N..... zaključak: kome se sviđa ta muzika neka sluša, a kome se ne sviđa neka ode s tuluma ![]()
__________________ > next level < |
| |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Ok,ok, nemojte se odmah žestiti. To sam stavio samo radi rime(fan sam hip-hopa pa mi nemojte zamjeriti)! Nemojte sve shvatiti predoslovno!
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! |
| |
| | #58 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Citat:
![]() .... tu pljuc, pljuc a mado na vokmen lagano Ceca mekeće da ga niko ne čuje ![]()
__________________ > next level < | |
| |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: "Liga za borbu protiv narodnjaka" Ja cu vam rec iskreno ... ja poslusam tu i tamo koju pjesmu tipa Jelena K. ili Seka .... no na koncert ne idem zato da bi slusao njihove pjesme nego zato sta ekipa ide na to i fala bogu da necu ostat doma nego kad vec idem gledat cu pevaljki u sise i posli 10 dana drkat na njih
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| |
![]() |
| Tagovi: borbu, narodnjakaquot, protiv, quotliga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

... jebote kakva je jedna, nisam dugo vidio tako dobru pičku, moram frenda zamolit da mi pošalje slike, pa da vidite)

posli 10 dana drkat na njih