| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Ljubitelji starih stranih pjesam javite se u Kultura i Zabava forumu; Uglavnom! Otvorio sam temu za ljubitelje starih pjesama!! Pod stare mislim 50-e, 60-e, 70-e, 80-e i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 28
![]() | Uglavnom! Otvorio sam temu za ljubitelje starih pjesama!! Pod stare mislim 50-e, 60-e, 70-e, 80-e i rane 90-e!!! Navodite pjesme koje vam se sviđaju, komentirajte pjevače, tražite imena pjesama itd. Uživajte u temi!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Love me, love me, say that you love!!! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se je, al u generali si pokrio/la malo previse zanrova glazbe...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | šta si picajzla?? otvorio sam temu, ako ne voliš stare pjesme šta si došo ovdje!!! shvaćam i ja da je to preveliko vremensko razdoblje ali to nije bitno!! bitno je da ima ljudi što vole stare stvari i možda se nek pojavi!!!
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se ja obozavam stavre stvari, samo mi tema nije jasna...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | ok onda, tako mi reci!!! nisam ni ja neki ekspert ali slušam uglavnom staro!!! istina je da sam obuhvatio previše toga ali opet!!! imam na kompu 80-e megamix! traje sat vremena i na tome ima pjesama mali milijon!!! postavljat ču ti imena grupa pjevača a ti govori jesi kad čuo/la za njih!!! može? modern talking?? sandra?? dire straits?? the bangles??? ugl. to nije sve ali večinu izvođača i pjesama ne znam kako se zovu!!
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se sve osim "sandra" sam slusa
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se onda i to znam ;D
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.