| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Ljubitelji starih stranih pjesam javite se u Kultura i Zabava forumu; Volim skoro sve iz 60ih i nešto 70ih, 80e su mi bljak (modern talking, jesu to one dve ljigave š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Volim skoro sve iz 60ih i nešto 70ih, 80e su mi bljak (modern talking, jesu to one dve ljigave švabe?), 90e još mogu proć.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se jesi li ti zavrsija glazbenu akademiju da si dozvoljavas tako prosudjivati o glazbi?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 119
![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Pod "stare" stvari podrazumjevam The Doors,Joplin...išla sam u srednju...Bože, kao da je bilo prije sto godina...Tina Turner...Dire Straits- Money for Nothing - mogla bih do jutra nabrajati...
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Citat:
meni osobno Pink Floyd je nenadmasiv, a za nekog je sranje, isto tako sumljam da slusate jazz ili flamenco, a kamoli ostale zanrove glazbe.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Citat:
ok, skroz razumjem tvoj komentar na ono moje da je sve novo sranje jer, kako bih ja mogo saznat da je sranje ako nisam probo slušat, misli malo... ja ako o nečem nešto neznam iz prve ruke, negovorim o tome ništa, jer tzv. novu glazbu sam slušao svugdje i cuo i previse od te glazbe, i mogu rec da ima rijetkih, ponavljam, RIJETKIH pjesama koje imaju ono nešto, al ostalo sve šta sam čuo (techno, house, gangsta, pop, dark, punk, hard rock) mi se jednostavno zgadilo u vezi jazza, slušam ga jer me opušta, a i jazz ne spada u "novu" muziku tako da...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

ne treba bit puno pametan da skuzis sta valja a sta ne...