Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Ljubitelji starih stranih pjesam javite se u Kultura i Zabava forumu; Da. danas samo masine rade. sve se mixa, sve je umjetno.svaka budala je pjevac. a nema ni 1 % koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 22:01   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 88
modni_macak se izdvaja iz mase
Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se

Da. danas samo masine rade. sve se mixa, sve je umjetno.svaka budala je pjevac. a nema ni 1 % koji nesto valjaju. a nazalost danas to prolazi,jer su svi poblesavili
modni_macak je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:02   #22 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 5,799
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: modni_macak Pogledaj Poruke
Vidi ovako.. ajd da ja tebe pitam. sta je po tebi kvalitetna glazba? ajde reci-
gle da sad to krenem nabrajat dalo bi se do sutra
al recimo od jazza, fusion jazza, bluesa, rocka, hard rocka,(opet nisan sve reka) metala (opet ne zelim ici u detalje jer ima stvarno previse), odredjenih vrsta techna(jako malo, al se nadje), klasiku volim jako, ima dobrog pop-a ali starijeg ofc
itd.
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:05   #23 (permalink)
Banned

ne .krivo si razumio. ne vrsta glazbe .nego sta glazba u sebi mora sadrzavat da bude kvalitetna?
modni_macak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:05   #24 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Citat:
Da. danas samo masine rade. sve se mixa, sve je umjetno.svaka budala je pjevac. a nema ni 1 % koji nesto valjaju. a nazalost danas to prolazi,jer su svi poblesavili
hmmm, oces rec da naprimjer Cranberies ne valjaju jer im vokal mena glasa? ili mozda da Dream Theater nisu kreativni...? ili da Moby ne valja? itd...
mozda da urban nema glasa i ne valja?
ima jos ...

Citat:
ne .krivo si razumio. ne vrsta glazbe .nego sta glazba u sebi mora sadrzavat da bude kvalitetna?
reci ti meni molim te sto ne sadrzava?
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:15   #25 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 118
The_Voice se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku The_Voice

ok, dosta bezvezne svađe ko u vrtiću

svako svoje sluša, mene boli ona stvar što ti slušaš, tebe boli ona stvar šta ja slušam, o ukusima se ne raspravlja, i gotovo
Star 16-05-08, 22:16   #26 (permalink)
Banned

Pito sam ja tebe .sto po tebi glazba mora sadrzavat da bude kvalitetna?
modni_macak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:17   #27 (permalink)
Black Tattoo

Citat:
Pravi autor: The_Voice Pogledaj Poruke
ok, dosta bezvezne svađe ko u vrtiću

svako svoje sluša, mene boli ona stvar što ti slušaš, tebe boli ona stvar šta ja slušam, o ukusima se ne raspravlja, i gotovo
tocno to, samo ne volim kd netko pljuje po drugoj glazbi i govori da to nije umjetnost... mislim da ti je jasno.
btw. volim ja i sinatru slusat

@macak
ja ne prosudjujem sto je kvalitetna glazba... samo kazem da bez znanja ne prosudjujes o glazbi ili obrazlozis svoje tvrdnje prije nego ih izneses. ima toliko dobre glazbe nove, ti sve to poseres... zasto radi tvog stava, onda se kaze meni se ne svidja, a ne to je sranje i ne valja...
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:19   #28 (permalink)
Banned

Ja ne pljujem po onom sto nisam cuo. al pljujem po onom sto jesam, i sto znam da je smece. ne moze se usporedivat jedan sinatra ,ili elvis , s nekim tomsnonom, karanom i tim tzv glazbenicima
modni_macak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:21   #29 (permalink)
Black Tattoo

karan... jesi ti svjestan koje on ima vokalne mogucnosti? mozda ti njegova glazba ne odgovara al ne govori da je sranje, pogotovo jer je jedan od najboljih hrvatskih vokala! i definitivno je veci glazbenik od tebe...

ne znam odakle ti pravo pljuvat po necemu... ne svidja ti se, za tebe je sranje ok, al ne pljuj po tome...
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 22:28   #30 (permalink)
Banned

Vidi... neda mi se vise o tom raspravljat. karan mozda ima velike vokalne mogucnosti .al nema dosta drugih stvari...on je prosjek hr estrade. a hr estrada je jako losa.
Prave pjevace, s svim kvalitetama danas skoro pa ni nema.u hr bi izdvojio 2,3 za koja ja znam..danas su svi presli na novu "modernu " muziku, sto tvrdim i uvijek cu tvrdit da je smece iskvareno, i tu nema napretka nikakvog. ako pjevas smece, kako se mozes razvijat? a sve staro sto se pjeva, vecinom sve iskvare.sto je velika pogreska
modni_macak je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108