| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Ljubitelji starih stranih pjesam javite se u Kultura i Zabava forumu; Da. danas samo masine rade. sve se mixa, sve je umjetno.svaka budala je pjevac. a nema ni 1 % koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Citat:
al recimo od jazza, fusion jazza, bluesa, rocka, hard rocka,(opet nisan sve reka) metala (opet ne zelim ici u detalje jer ima stvarno previse), odredjenih vrsta techna(jako malo, al se nadje), klasiku volim jako, ima dobrog pop-a ali starijeg ofc ![]() itd.
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
mozda da urban nema glasa i ne valja? ima jos ... reci ti meni molim te sto ne sadrzava?
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
btw. volim ja i sinatru slusat ![]() @macak ja ne prosudjujem sto je kvalitetna glazba... samo kazem da bez znanja ne prosudjujes o glazbi ili obrazlozis svoje tvrdnje prije nego ih izneses. ima toliko dobre glazbe nove, ti sve to poseres... zasto radi tvog stava, onda se kaze meni se ne svidja, a ne to je sranje i ne valja...
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 88
![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Ja ne pljujem po onom sto nisam cuo. al pljujem po onom sto jesam, i sto znam da je smece. ne moze se usporedivat jedan sinatra ,ili elvis , s nekim tomsnonom, karanom i tim tzv glazbenicima |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se karan... jesi ti svjestan koje on ima vokalne mogucnosti? mozda ti njegova glazba ne odgovara al ne govori da je sranje, pogotovo jer je jedan od najboljih hrvatskih vokala! i definitivno je veci glazbenik od tebe... ![]() ne znam odakle ti pravo pljuvat po necemu... ne svidja ti se, za tebe je sranje ok, al ne pljuj po tome...
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 88
![]() | Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se Vidi... neda mi se vise o tom raspravljat. karan mozda ima velike vokalne mogucnosti .al nema dosta drugih stvari...on je prosjek hr estrade. a hr estrada je jako losa. Prave pjevace, s svim kvalitetama danas skoro pa ni nema.u hr bi izdvojio 2,3 za koja ja znam..danas su svi presli na novu "modernu " muziku, sto tvrdim i uvijek cu tvrdit da je smece iskvareno, i tu nema napretka nikakvog. ako pjevas smece, kako se mozes razvijat? a sve staro sto se pjeva, vecinom sve iskvare.sto je velika pogreska |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.