Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Ljubitelji starih stranih pjesam javite se u Kultura i Zabava forumu; The Doors.. Janis Joplin.. Zatim Jefferson Airplane, Jimi Hendrix i Led Zeppelin *inlove* !! Joy Division, Siouxsie and the Banshees.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-08, 12:18   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se

The Doors.. Janis Joplin.. Zatim Jefferson Airplane, Jimi Hendrix i Led Zeppelin *inlove* !! Joy Division, Siouxsie and the Banshees..

Zadnji Uredio vibica : 17-05-08 u 12:24.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 12:22   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 28
Sexy horse se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se

Citat:
Pravi autor: modni_macak Pogledaj Poruke
Da. danas samo masine rade. sve se mixa, sve je umjetno.svaka budala je pjevac. a nema ni 1 % koji nesto valjaju. a nazalost danas to prolazi,jer su svi poblesavili
potpuno si upravu!!! Ne znam za vas ali me živcira što danas prolaze pjesme koje govore o andolima, lekadolima, apaurinima i ko zna kojim drugim ljekovima!!! Svi znate ne koju vrstu glazbe mislim!!!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 12:29   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Volim sve i svašta.
Bio sam veliki fan Simple Mindsa i ZZ Topa,znam nije iz mojeg vremena ali volim i volio sam starije stvari oduvijek.Od ovih novih ne znam baš mnoge ali sam čuo dosta i ovo se slažem uglavnom da je većinom sve miksano,sve elektronska glazba....ali kada bih trebao izdvojit nešto što je u to području meni dobro onda bi to bila Enigma.Moj ukus.Ne sudim druge.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:47   #34 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Pink Floyd, Queens Of the Stone Age, A Perfect Circle, Tool, Muse, Korn, Static-X, Guano Apes, Moby, Oasis, Jefferson Airplane, Lynyrd Skynyrd, SOAD, Disturbed, RATM, Queen, Coldplay, Urban, Laufer, TBF, Azra, Bijlo Dugme, Darko Rundek, U2, RHCP, Paco de Lucia, Al Di Meola, Stanley Clarke, Yngwie Malmsteen, John McLaughlin, Miles Davis, Jaco Pastorius, Billy Cobham, Mahavishnu Orchestra, Return To Forever, Weather Report, Dream Theater, Liquid Tension Experiment, The Killers, Nick Cave, Bob Marley, 3 Doors Down, ZZ Top, Rolling Stones, Led Zeppelin, The Doors, Aerosmith, Deep Purple, AC/DC, etc...

p.s. fali jos bar 3 put toliko
i da znam ima i nove glazbe tu an listi, al s razlogom!

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 17-05-08 u 14:56.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 16:11   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,421
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Jethro Tull,King Crimson,Black Sabbath,Pink Floyd,Genesis....
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:06   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 38
m4rduk se izdvaja iz mase

Creedence Clearwater Revival, The Cream, Jefferson Starship...

Jel netko zna neku stranicu (osim Youtube) ili forum (osim ovog i forum.hr) gdje se može naći glazba iz baš tih perioda?
Fali mi novih ideja... A sve bendove koje znam sam preslušao.
Btw vi ste mi dali dosta dobrih ideja .

Btw uglavnom saznam za ovakvu glazbu preko neta, jer svi oko mene (osim mog malobrojnog društva) su ili seljačine ili amerikanizirane seljačine...

I ja smatram da umjetnost eksponencijalno propada, vidim to svaki dan u oživljavanju starih naslova (tipa film Ja sam legenda) a nema novih ideja, čast izuzecima (kao npr. "Riddikove kronike" ili "Solaris" (ako je tko gledao taj film)).
Svi filmovi i sva glazba su na stari štos koji se stalno ponavlja (novac, ljubav, sex)...
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:12   #37 (permalink)
The Eye

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

ims stvar koja se zove torrenti. skines torrent download manager (npr. utorrent), odes na stranicu s torrentima npr. torrentz.com i upises ime banda, tako mozes skidat odma cijelu diskografiju sretno

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:15   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 38
m4rduk se izdvaja iz mase

LoL odeš na piratebay i ju-hu...

Nisam mislio na to mislio sam na imena bendova za koje još nisam čuo....
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:17   #39 (permalink)
The Eye

glazbena enciklopedija to bi tribalo biti dovoljno, imas rock enciklopediju ako ti je to drazi period
u knjiznicu i uzivaj

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 09:52   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 119
sukibo se izdvaja iz mase

Obožavam glazbu, više stranu nego našu.
Izdvojit ću neke pjesme iz svoje bogate kolekcije:
elvis presley- in the ghetto
the animals- house of the rising sun
the cars-drive
nazareth-love hearts
jimmy cliff- i can see clearly now
11 heart-alone
ten sharp-you
coldplay-cloks , inxs, eagles, the cramberries i još mnogi drugi.......
sukibo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114