Stranica 2 od 93 PrvoPrvo 12345671252 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 921
Like Tree11Likes

Ljubitelji starih stranih pjesama javite se

Raspravljate o temi Ljubitelji starih stranih pjesama javite se u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Volim skoro sve iz 60ih i nešto 70ih, 80e su mi bljak (modern talking, jesu to one dve ljigave švabe?), ...

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: Ljubitelji starih stranih pjesam javite se

Volim skoro sve iz 60ih i nešto 70ih, 80e su mi bljak (modern talking, jesu to one dve ljigave švabe?), 90e još mogu proć.

Regularni forumaš
    Datum registracije
    16-05-08
    Poruka
    108
    Liked
    2 times

sinatra, armstrong, martin?

Banned
    Datum registracije
    16-05-08
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

Zato sto se onda radila dobra muzika. danas je sve oslo u smece.pogledaj tehno,rap ,metal.. to nije muzika. muzika je umjetnost, a gdje je ovdje umjetnost??

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: modni_macak Pogledaj Poruke
    Zato sto se onda radila dobra muzika. danas je sve oslo u smece.pogledaj tehno,rap ,metal.. to nije muzika. muzika je umjetnost, a gdje je ovdje umjetnost??
    jesi li ti zavrsija glazbenu akademiju da si dozvoljavas tako prosudjivati o glazbi?

Regularni forumaš
    Datum registracije
    16-05-08
    Poruka
    108
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    jesi li ti zavrsija glazbenu akademiju da si dozvoljavas tako prosudjivati o glazbi?
    doduše, netreba bit puno pametan da kažeš da je današnja muzika smeće, jer to i je

Banned
    Datum registracije
    16-05-08
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

Nisam nikakvu akademiju zavrsio..kao sto kaze sinatra ne treba bit puno pametan da skuzis sta valja a sta ne...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Pod "stare" stvari podrazumjevam The Doors,Joplin...išla sam u srednju...Bože, kao da je bilo prije sto godina...Tina Turner...Dire Straits- Money for Nothing - mogla bih do jutra nabrajati...
    Neko to od gore vidi sve...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: The_Voice Pogledaj Poruke
    doduše, netreba bit puno pametan da kažeš da je današnja muzika smeće, jer to i je
    gle ja obozavam sratu glazbu, al ima toliko nove glazbe koja je predobra, s zatvorenim stavom nikad i neces poslusat glazbu i da da bi si dozvolija takvo prosudjivanje bilo bi pozeljno da imas nekakve osnove osim svog stava prema glazbi, ne svidja ti se, ok. al NE GOVORI da ne valja ili da je sranje... isto vridi i za modnog macka...
    meni osobno Pink Floyd je nenadmasiv, a za nekog je sranje, isto tako sumljam da slusate jazz ili flamenco, a kamoli ostale zanrove glazbe.

Banned
    Datum registracije
    16-05-08
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

Vidi ovako.. ajd da ja tebe pitam. sta je po tebi kvalitetna glazba? ajde reci-

Regularni forumaš
    Datum registracije
    16-05-08
    Poruka
    108
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    gle ja obozavam sratu glazbu, al ima toliko nove glazbe koja je predobra, s zatvorenim stavom nikad i neces poslusat glazbu i da da bi si dozvolija takvo prosudjivanje bilo bi pozeljno da imas nekakve osnove osim svog stava prema glazbi, ne svidja ti se, ok. al NE GOVORI da ne valja ili da je sranje... isto vridi i za modnog macka...
    meni osobno Pink Floyd je nenadmasiv, a za nekog je sranje, isto tako sumljam da slusate jazz ili flamenco, a kamoli ostale zanrove glazbe.

ok, skroz razumjem tvoj komentar na ono moje da je sve novo sranje

jer, kako bih ja mogo saznat da je sranje ako nisam probo slušat, misli malo...
    ja ako o nečem nešto neznam iz prve ruke, negovorim o tome ništa, jer tzv. novu glazbu sam slušao svugdje i cuo i previse od te glazbe, i mogu rec da ima rijetkih, ponavljam, RIJETKIH pjesama koje imaju ono nešto, al ostalo sve šta sam čuo (techno, house, gangsta, pop, dark, punk, hard rock) mi se jednostavno zgadilo

u vezi jazza, slušam ga jer me opušta, a i jazz ne spada u "novu" muziku tako da...

Lajkaj nas na Facebooku