| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Lyrics... u Kultura i Zabava forumu; Tražim liriku za LETU ŠTUKE - Mjesto za dvoje... jel može netko postat.... hvala...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Lyrics... Letu Štuke - Mjesto za dvoje Otkažite letove, pretražite oblake i panika nek' sjedne na prijesto. Zaustavite putnike, i namjerne i slučajne, al' ostavite jedno mjesto. Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše Otpečatite kofere i provjerite džepove i predstava od straha nek' počne. Ja nikuda ne putujem i sve čemu se predajem su njene usne vrele i sočne. Pošaljite i svoje pse, nek' sve još jednom pretraže, i radite to strogo i često. Zatvorite sve prolaze i uske a i široke, al' ostavite jedno mjesto. Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Na filmu sretan je kraj, da li još postoji raj? Vatrene lopte sa neba, stvarno je sve što nam treba. Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lyrics... Otkažite letove, pretražite oblake i panika nek' sjedne na prijesto. Zaustavite putnike, i namjerne i slučajne, al' ostavite jedno mjesto. Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše Otpečatite kofere i provjerite džepove i predstava od straha nek' počne. Ja nikuda ne putujem i sve čemu se predajem su njene usne vrele i sočne. Pošaljite i svoje pse, nek' sve još jednom pretraže, i radite to strogo i često. Zatvorite sve prolaze i uske a i široke, al' ostavite jedno mjesto. Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Na filmu sretan je kraj, da li još postoji raj? Vatrene lopte sa neba, stvarno je sve što nam treba. Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 198
![]() | Re: Lyrics... E da nepravim novi post, nego da kažem...rekao mi je frend,da ako se unatrag pusti pjesma Stairway To Heaven, da je to neka sotonistička poruka.....kad se puste unatrag riječi(mislim obrnuto)..tak mi je rekao.... svašta.....
__________________ Life is a Sunset Bitch.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 16
Poruka: 128
![]() | Re: Lyrics... pa je, sam se ne chuje bash chisto. al se da chuti sotonistichki tekst. a kad ti se neda u google upisat "stairway to heaven backwards" onda mi morash vjerovati na rijech da zbilja postoji ![]() a ima i nekih drugih pjesama, npr. another one bites a dust od queena. dobro to nije sotonistichki, al je fora
__________________ tko rano rani jednu srechu grabi tko rano pije, grabi dvije |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Lyrics... ima tko fendera thinline telecastera '72 za prodat? i može li mi netko reć, kak se umeće stompbox kod el gitare? jel se ušteka u pojačalo ili? nemojte biti glupi i postati blesave komentare...pitam ozbiljno jer želim znati.. hvala....
__________________ Life is a Sunset Bitch.... Zadnji Uredio ChrisMartin : 01-02-08 u 22:15. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Lyrics... Citat:
![]() Nisi nikada gledao film Josie and the Pussycats? ![]() Zadnji Uredio Rowanne : 02-02-08 u 10:15. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Lyrics... E imam...pitanje....nekužim se baš u gitare....imam ja svoju beringericu....i htio bih mjenjat magnete....jel to moguće i kako.....??... .. ...molim korisne odgovore iskusnih gitarista.....hvala....
__________________ Life is a Sunset Bitch.... |
| | |
![]() |
« Dora 2008.
|
AZIS - Obicham Te »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.