| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi lyrics vasih favourite pjesama u Kultura i Zabava forumu; Direktori - Volimo Pivo Kada pijem pivo ponosito stojim, posle sedme flase prestajem da brojim, Lekar mi je reko da prestanem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama Direktori - Volimo Pivo Kada pijem pivo ponosito stojim, posle sedme flase prestajem da brojim, Lekar mi je reko da prestanem da pijem, ma nisam mogo da se smirim..poceh da ga bilem. Picu pivo i na nebu jer to je divota, bicu veran pivu do kraja zivota, Sveti Petre eto mene skoro cu ti doci, sidji dole, sacekaj me, peske necu moci. Jetra mi je propala Imam cir na crevu Kamenje u bubregu Jebem li mu kevu U ekipi mojoj isto dripci kao ja, Prodali bi kevu za gajbu piva, Pamet ce izgubiti u jecmu i u hmelju, ali ipak oni slozno pevaju..... ...mi volimo pivo i pivo voli nas! |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama Divlji Kesten -Natasa- Evo nocas nisam kraj tebe vetar nosi tvoje tragove u dusi se bude slatka secanja moja si bila nekada Nocas sedim pored prozora znas da budan cekam svaki novi dan duboko u meni zive svetovi samo za tebe sanjani Ref. Natasa, noc je ukrala mesec mlad sa tvojih usana Natasa, u mom je srcu prolece kao nekada za tebe volece Da li sanjas Natasa miris divljeg kestena kazi sta smo dobili a sta izgubili da li znas Natasa kako boli istina niko nece nikada da te voli kao ja Ref. Natasa, noc je ukrala mesec mlad sa tvojih usana Natasa, u mom je srcu prolece kao nekada za tebe volece
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama REM-Loosing my religion Life is bigger It's bigger than you And you are not me The lengths that I will go to The distance in your eyes Oh no I've said too much I set it up That's me in the corner That's me in the spotlight Losing my religion Trying to keep up with you And I don't know if I can do it Oh no I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try Every whisper Of every waking hour I'm Choosing my confessions Trying to keep an eye on you Like a hurt lost and blinded fool Oh no I've said too much I set it up Consider this The hint of the century Consider this The slip that brought me To my knees failed What if all these fantasies Come flailing around Now I've said too much I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream |
| | |
| | #64 (permalink) |
| charolastra | Re: lyrics vasih favourite pjesama Đorđe Balašević - Remorker Dolaze snegovi, ne vredi, sve vise i vise mi smetaju studeni u kosu me nezno k'o sedefnu snalicu udeni to mi treba, moj mali zaklon ispod neba Otkaci slepove, nanisani jutro i pusti tu ladju da klizi pronasli su Ameri sifru za to, take it easy lutko lepa, zrela se breskva nebom cepa Ref. Spusti svetla, oduzmi gas smesnih stvari se bojimo mislis da neko pita za nas kao da ne postojimo stavi misli u prazan hod stresi zvezde k'o dudove i polako nasuci brod na te plisane sprudove, i sanjaj Odlaze selice, leprsaju malena jedra po nebeskoj pucini taj odlazak gusaka uvek me starijim ucini put do raja, o zar je uzvodno do kraja Ref. Lako je kad te neko ni ne zavoli Tad samo tamna strana srca zaboli Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli Tesko je kad tvoj neko prestane da te voli
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama Goca Tržan -Po mome srcu hodaj- Uz dobar vetar noćas ću stići Do tvoje ruke Samo zbog tebe ja živim život Al na trenutke Reci mi umri i ja ću leći Svoju žrtvu položiću Reci mi živi, ne znam Još koliko moći ću Prospi po neku zvezdu Iz svojih skuta I ne daj da mi život stane Na pola puta Bogu dušu, a Bog je neće Kad je tako sudi mi Biće onako kako kažeš ti Ref: Po mome srcu hodaj Stope ti ljubim Jer to je moje mesto, a tvoja odaja Po mome srcu hodaj dok ne poludim Samo još korak me od toga odvaja Uz dobar vetar brodovi stižu U svoje luke Duše na nebo, al samo moja U tvoje ruke Reci mi umri i ja cu leći Svoju žrtvu položiću Reci mi živi, ne znam Još koliko moći ću.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: lyrics vasih favourite pjesama Đorđe Balašević - Prva ljubav ""Tad još nisam ništa znao i još nisam verovao, da na svetu tuge ima. Jedino mi važno bilo da postanem levo krilo il' centarfor školskog tima. Tad sam iznenada sreo najtoplijeg leta deo, to su njene oči bile. Imala je kose plave i u njima na vrh glave belu mašnicu od svile. Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama, za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama. Kad je prošlo djačko vreme, padeži i teoreme i stripovi ispod klupe, nije više bila klinka, počela je da se šminka i da želi stvari skupe. Tako mi je svakog dana bivala sve više strana, slutio sam šta nas čeka. Pa sam prestao da brinem kako da joj zvezde skinem, postala mi je daleka. Prva je ljubav došla tiho, nezvana sama, za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama. Danas je na sedmom nebu, kažu mi da čeka bebu. Našla je sigurnost, sreću, dom... Ima muža inžinjera pred kojim je karijera i mesto u društvu visokom. Ja još kradem dane bogu. Ja još umem, ja još mogu da sam sebi stvorim neki mir. Još sam sretan što postojim, pišem pesme, zvezde brojim. Još sam onaj isti vetropir. Prva je ljubav došla tiho, nezvana sama, za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama."" ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #67 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama Receiving department, 3 a.m. Staff cuts have socked up the overage Directives are posted No callbacks, complaints Everywhere is calm Hong Kong is present Taipei awakes All talk of circadian rhythm I see today with a newsprint fray My night is colored headache grey Daysleeper, daysleeper, daysleeper The bull and the bear are marking Their territories They're leading the blind with Their international glories I'm the screen, the blinding light I'm the screen, I work at night I see today with a newsprint fray My night is colored headache grey Don't wake me with so much Daysleeper They cried the other night I can't even say why Fluorescent flat caffeine lights Its furious balancing I'm the screen, the blinding light I'm the screen, I work at night I see today with a newsprint fray My night is colored headache grey Don't wake me with so much Don't wake me with so much. The Ocean machine is set to 9 I'll squeeze into heaven and valentine My bed is pulling me, Gravity Daysleeper, daysleeper Daysleeper, daysleeper, daysleeper R.E.M. - Daysleeper |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama Djordje Balašević -Olivera- Na pragu svojih dvadesetih bio sam laka roba bile su moderne barabe onih dan Ne želim svega ni da se setim hteo sam, eto, sve da probam zvalo me zabranjeno voće s raznih grana Sad žalim, da al' šta sam znao ja ti si bila jos devojčica leteo je kao leptir tvoj čuperak Drugi bi sve imalo smisao drukčije bih život pisao da sam znao da postojiš, Olivera Možda sam, a da nisam znao pred isti izlog s tobom stao mozda smo zajedno iz voza negde sišli Možda si sasvim blizu bila ulicom mojom prolazila i mozda smo se na trenutak mimoišli Sad žalim, da al' šta sam znao ja ti si bila jos devojčica daleko od moga oka i mog pera Drugi bi sve imalo smisao ne bih svakoj pesme pisao da sam znao da postojiš, Olivera Drugi bi sve imalo smisao ja bih iz te gužve zbrisao i nikom ne bi bilo jasno sta ja to smeram Znao bih gde da sebi nadjem mir skrio se u tajni manastir i čekao da ti odrasteš, Olivera
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lyrics vasih favourite pjesama Zdravko Colic - Kao moja mati Ti nikad nećeš biti kao moja mati što je bila ocu mom, kraljica, sluškinja sve, al' nikada po svom Ti nikad nećeš znati ljubav dati kao što je ona ocu mom dala sve što imala je sve da sačuva dom Ne vjerujem ja u kipove ni takve k'o ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjeruješ nikome Ti nikad nećeš znati ljubav dati kao što je ona ocu mom dala sve što imala je sve da sačuva dom |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: lyrics vasih favourite pjesama Azra - Usne vrele visnje Prijehavsi u Zagreb, zadovoljstva svega rad na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad strijele mocne ljubavi pomracile mi um na usne vrele visnje, nagonile na blud Razmazio sam dragu, dao sam joj sve kad eno nje na drugome, e tu bijes me obuze obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud bez milosti me kurva nasukala na sprud Rijec, dvije u hladu borova, na kvarni vlaski ptih razgovara sa bludnicom, i nije neki cin no ono sto sam nacuo, sledilo me svog tek izdala me mala, draga srcu mom Izgubio sam glavu, potegao noz trg'o ga za kragnu, isjek'o ga skroz vodjen slijepim bezumljem, sludio me bol tek nije kuja zalud draga srcu mom Rijesio da se branim, da objasnim svoj grijeh darovali mi robiju, a nadu ni za tren pa iako me proklela, razorila mi dom jos volim malu bestiju, dragu srcu mom
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: favourite, lyrics, pjesama, vasih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.