| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Marchello - De Facto u Kultura i Zabava forumu; Jel netko preslušavao cd?ja jesam, sasvim solidan. ako netko ima imena pjesama, neka mi pošalje na pm.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: Marchello - De Facto 1. - 1 2. - De facto 3. - Kafanska spika 4. - Klos vs Ljax 5. - Kuca na promaji 6. - Podzemlje 7. - Rec na rec 8. - Bol i revolt 9. - Krem de la krem 10. - Suze 11. - Bekstvo 12. - Bolji zivot 13. - Pismo bratu 14. - 4 15. - Povratak hip hopa 16. - (neznam, nes tipa "kafansk..") 17. - MC bez harizme ne znam jel poredak ok.., i da, znam da je kasno.. ![]()
__________________ U meni živi Petar Pan.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-07 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: Marchello - De Facto iam oba njegova albuma i dečko je stvarno jak,šamara lirikom svaka čast,dečko shvaća situaciju na blakanu i bez uljepšavanja daje realnu sliku... i da njegova pjesma sveti bes,je najjača hip hop pjesma ikada u svijetu,koja ideja,priča,strašno,genijalno!bravo marko ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: Marchello - De Facto je..pre dobar je i prejak!!! najbolji reper na balkanu uz njih možda još par... sveti bes je pre dobra pijesma, i jedna od najboljih.prikazao je u njoj što se događa svakodnevno i kakvi su ljudi....(tko ju je poslušao, zna što mislim) a ostale pjesme...isto je odlično odrokao.. čovjek ima osobit stil... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: facto, marchello |
« Rammstein
|
Jon Lajoie »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.