| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mario ponjavić praznovjerno u Kultura i Zabava forumu; jel mi može netko napisati riječi te pjesm... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Mario ponjavić praznovjerno Smijesno, drago mi je sto nasmijavam te cesto a jos vise sto to cinim tako spretno vijesto stavljam svaku stvar na svoje mijesto a tvoje(tvoje, tvoje) tvoje je vrijeme izteklo. pazi itekako kada hodam ulicom ajde samo probaj stalno mrdati o pod iscrtanim plocnikom kao da sam saveznik sa sudbinom Drze tebe cvrsta ruka al ova tvoja sretna tuga jos ceka praznovjerno param broje mojih suza (2x) Sretno tvoje male goovrim o njim istim jezikom (ooooo) pazi itekako kada hodam ulicom ajde samo probaj stalno mrdati o pod iscrtanim plocnikom kao da sam saveznik sa sudbinom Drze tebe cvrsta ruka al ova tvoja sretna tuga jos ceka praznovjerno param broje mojih suza (2x)
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.