| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; ova tema nebi trebala spadat pod tračeve, ali pošto nema rubrike crna kronika tu ću stavit topic. U nesreći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | in memoriam -Toše Proeski ova tema nebi trebala spadat pod tračeve, ali pošto nema rubrike crna kronika tu ću stavit topic. U nesreći na autocesti u utorak ujutro poginuo je popularni pjevač iz Makedonije, potvrdila je njegova menadžerica. U automobilu su bile četiri osobe, a teško je ozlijeđen i vozač. uskoro više, prenosi 24sata "Jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u sudaru W Tourega srebrne boje i kamiona, poginuo je pjevač Toše Proeski. U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedalu, i Ljiljana Petrović (1958.) iz Skopja te Đorđe Đorđevski (1975.) također iz Skopja." citirano s dnevnik.hr RIP
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! Zadnji Uredio mab : 16-10-07 u 08:33. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Pa kakva katastrofa nemogu vjerovat
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 91
![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Ovo je jebena tragedija. Toše je bio krasan dečko. Mlad, lijep i uspješan. Imao sam čast upoznati ga kada još nije bio toliko slavan i popularan. Jednostavno ne mogu vjerovati da se dogodila ova tragedija. Toše R.I.P. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Poginuo Toše Proeski R.I.P.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Ajooooj, ovo je ražalostilo mnoga ženska srca ![]() RIP
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:13.