| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; gledaj...jel se radila takva pompa kad su umrli slavni drugi ljudi, je....jel tebi jednako stalo do nekog koga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski gledaj...jel se radila takva pompa kad su umrli slavni drugi ljudi, je....jel tebi jednako stalo do nekog koga si znao i do neznanca...nije...a on je meni osobno i mnogima bio znan upravo iz pjesama, svoje osobnosti i dobrote...ja ne trazim od nikog saucesce do bola...ali barem pustite ljude kojima je stalo na miru, a ne da ih nekim kvazi humorom jos vise podbadate...cijenim svaki zivot jednako,al nestanak necijeg vise boli od drugog..
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Poginuo Toše Proeski jedna od njegovih najboljih pjesama...
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski nema tu nikakve rasprave, od svih forumaša on uleti i napiše "mene boli kurac" i to je kao njegov smisao za humor..ha, wtf? Ma kakav je to smisao za humor Ako nije imao šta pametno za napisati mogao je samo zaobići ovu temu..glupo, glupo i jednostavno nerazumljivo
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #104 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski uuu killer slazem se....i meni je posebna...ODLICNA
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Poginuo Toše Proeski A tko ga je ISTINSKI volio osim obitelji i pravih najblizih prijatelja? Svi imamo suosjecanje, zaljenje, neznam sto jos da tu nabrojim zbog toga jer je on preminuo... Ali ISTINSKU ljubav on je imao samo od strane njegove obitelji, rodbine i pravih prijatelja. Kao i svaki drugi covjek.... Kiki tebe najvise voli tvoja obitelj, tvoja cura, tvoji istinski prijatelji, ovi drugi te samo znaju...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski pa ko govori o ISTINSKOJ ljubavi...mi govorimo o postivanju i poznavanju osobe...Ma ne da mi se vise nebuloze tvoje komentirat....Pozz i napustam sad ovu temu do sutra...PAPA
| | |
| | #108 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Poginuo Toše Proeski Pa postuj onda svih Malenkosti, SVI SMO MI LJUDI i meni je zao svih koji nastradaju i nikome nebi zelio slicno. Ali eto poznati su uvijek poznati pa i kad najgore nastupi, smrt. Smrti nepoznatih ostaju nepoznate i nezamjecene. A, Kiki, jesam li ja ista krivo rekao? Ocu jos ja zbog neceg bananu spusit? BTW Offtopic, evo jos jedan ju bi to filmic: YouTube - Tose Proeski - Ko ti to grize obraze
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 16-10-07 u 23:49. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Poginuo Toše Proeski evo sa koncerta u Skopju (05.10)...dokaz koliko su ga svi voljeli...legenda
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Damassa, tebi su izgleda važnija nekakva glupa dokazivanja, nego smrt jedne osobe. Ako si ti žalio djevojčice koje su ispale iz autobusa ili dječake koje je "kamiončina pregazio" zašto nisi otvorio temu? ![]() Pod izlikom nekakve humanosti prozivaš ljude zbog toga što izražavaju žaljenje za poginulim čovjekom. Oprosti, ali šta s tobom nije u redu? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

Ako nije imao šta pametno za napisati mogao je samo zaobići ovu temu..glupo, glupo i jednostavno nerazumljivo