| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; uf!!! užasno! ja sam prije mjesec dana jedva izvukla živu glavu! dobila sam drugu priliku,on jadan nije bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #212 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-04-07 Lokacija: jedan od jadranskih otoka Godina: 32
Poruka: 75
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Ma ovo je za nevijerovati ča se našem Tošu dogodilo. Samo znam da će biti sa njegovim dragim anđelima gore i da će sa njima nastaviti pijevati dalje. NEKA MU JE SLAVA I VIJEČNA ZEMLJA |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-10-07 Godina: 30
Poruka: 30
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Otišao sam nakon par dana na mjesto nesreče i sledila mi se krv u venama kad sam vidjeo udubljenu ogradu i svježe tragove nesreče , prebolno . Otići ču prvom prilikom u Aleju zaslužnih i oprostiti se . Žao mi je jako Andrijane Budimir . . Zadnji Uredio jere46 : 28-10-07 u 12:26. |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: in memoriam -Toše Proeski ajme...jmislim da nikad neću zaboravit tren kad sam saznala da je poginuo.tu noć sam ili sanjala ili čula kroz san na tv-u da je poginuo.a šta je najgore,par dana prije toga mi je bila godišnjica smrti mog tate koji je bio njegovih godina kad je umro.a onda kad se sjetim da sam par dana poslije toga i ja skoro poginula.znam da je to možda glupo,ali vjerujem da me je on,kao i tata i nono,spasio...najgore od svega je bilo šta se u trenu te nesreće upalila njegova pjesma ovaj svijet je puno izgubio njegovim odlaskom,pogotovo njegova obitelj i njegovi najbliži....mogu samo zamislit kako im je ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 38
![]() | ...baš je tužno... ali sad je barem prodano puno nejgovih cd-a. To je još tužniej - čovjek mora umrijeti da bi ljudikoji dođu u DM po maskaru kupili i njegov CD kad sam mu vidjela curu kako plače... odmah sam si zamislila svog dragog...bacila bih se s prvog mosta Zadnji Uredio daidza : 02-11-07 u 00:23. |
| | |
| | #218 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: in memoriam -Toše Proeski Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #219 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-07
Poruka: 8
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Sunce malo...kako je bio lijep ko slika...s onim prekrasnim glasom i osmjehom i nevjerovatnom karizmom i pozitivnom energijom je zračio... Sad nam svjetli s neba...moram vjerovati da za sve postoje svoji razlozi jer inače...nebi ni vjerovala u Boga nakon ovako nečeg...samo neka nam ga čuva...sunce malo A njegovoj obitelji i Andrijani nek da mnogo snage...neznam kako čovjek to preživi, takav gubitak, takvu bol...ne želim ni znat... |
| | |
| | #220 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Boze cuvaj ja od zlo Taa ima oci Koi mi gi znaat tajnite Site pobedi i site porazi Taa ima race Koi krijat celi svetovi I bi umrel jas za tie pregratki Boze ne mi treba nisto drugo Dur sum ziv pod ova nebo Topla postela I oci sto gi znam Boze angeli od nebo prati Taa nema da se vrati Cuvaj ja od zlo Taa nema nikoj svoj Nema nikoj svoj Boze cuvaj ja od zlo Taa ima usni Vkusni kako zrela jagoda Koi nikoj ne gi baknuva ko jas Boze ne mi treba nisto drugo Dur sum ziv pod ova nebo Topla postela I oci sto gi znam Boze angeli od nebo prati Taa nema da se vrati Cuvaj ja od zlo Taa nema nikoj svoj Nema nikoj svoj Boze cuvaj ja od zlo ~~~~~~~~~ Bože čuvaj je od zla Ona ima oči koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire Ona ima ruke i u njima svemir čitavi u tom zagrljaju mogu umrijeti Bože meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja, i njena oka dva Šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje brani je od zla Bože kad ne mogu ja oooo kad ne mogu ja Bože brani je od zla Ona ima usne i na njima okusa trešanja koje niko ne zna ljubit kao ja koje niko ne zna ljubit kao ja
__________________ -misic- Zadnji Uredio -misic- : 10-11-07 u 11:57. |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

ovaj svijet je puno izgubio njegovim odlaskom,pogotovo njegova obitelj i njegovi najbliži....mogu samo zamislit kako im je