| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; Postovani , Ovim putem pozivamo sve postovaoce Toseta Proeskog i njegovog rada! Napravljena je peticija koja ce biti prosledjena Radio Televiziji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 2
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Postovani , Ovim putem pozivamo sve postovaoce Toseta Proeskog i njegovog rada! Napravljena je peticija koja ce biti prosledjena Radio Televiziji Srbije, sa idejom da se na predstojecem Eurosongu, Tose Proeskom posveti bar malo vremena u znak secanja na njega. Ostale su nam samo njegove pesme, koje zelimo da se cuju I dalje sirom Evrope I sveta, jer to je najmanje cime mu se mozemo oduziti za sve sto nam je dao tokom svog kratkog ovozemaljskog zivota. Bilo bi od velike koristi ako bi ste na link postavljen ovde glasali, i upoznali sve koji mogu biti zainteresovani da glasaju. Hvala unapred! http://www.thepetitionsite.com/1/tos...ki-on-esc-2008 |
| | |
| | #245 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: split Godina: 17
Poruka: 28
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski ja san imala čast razgovarat s Tošom jednom i ponosna sam na tih pet minuta koje mi je posvetio.... sjećam se dana kad je umro... bila sam u školi ujutro i došla na jedan forum i vidim Toše R. I. P. ... suze su mi samo tekle... teku i sada kad se sjetim... ja nisam mogla ništa raditi jedno tjedan dana samo sam plakala i to je bilo sve... otkad njega nema "na pola duše živim ja..." vjerovali ili ne....
__________________ life is a book and you got a read it life is a story and you got to tell it... |
| | |
| | #246 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski A ja sam saznala da je Toše umor 5 min. prije nego smo pisali test iz matematike. Dobila sam 1 naravno No to nije bitno. Htjela sam reci da mozda dobije svoju ulicu u ZG. Nesto se kao šuška. Boooo
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #247 (permalink) |
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski to san i ja čula... na jednom forumu na koji san ja učlanjena pokrenili su peticiju i govorili su čak da će ić do Bandića radi toga, a šta se tiče toga koliko san ja skužila gosp. Rus odobrava to....
__________________ life is a book and you got a read it life is a story and you got to tell it... |
| | |
| | #248 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Iskreno nisam ni za ni protiv. On je bio dobar pjevac i sve. Ali ipak nije pretjerano nesto znacio za HR kao mnogi drugi nasi ljudi koji vise zasluzuju ulice po svome imenu, nego on sam. U Makedoniji neka ima ulicu to je ok. U HR mislim da bi bilo malo pretjerano.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #249 (permalink) |
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski ja neman ništa protiv toga da ima ulicu u Splitu... jednom san rekla da bi svoju ulicu preimenovala u ulicu Todora Proeskog da mogu ali nažalost neman tu moć
| | |
| | #250 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-07-08
Poruka: 16
![]() | Re: in memoriam -Toše Proeski Nadam se da će se to ostvariti, da će dobiti ulicu i da se netko ne bi uvrijedio, nemam ništa protiv da neka druga ličnost dobije ulicu u Zagrebu, neka njihovi fanovi pokrenu inicijativu. Tošu sam inače lično poznavala. |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:34.

No to nije bitno. Htjela sam reci da mozda dobije svoju ulicu u ZG. Nesto se kao šuška. Boooo