| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; Nisam fan, ali to nema nikakve veze s bilo čime Počivao u miru!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski baš sam bila ponosna na njega i radovala se što je toliko popularan i uspješan jer je bio ne samo odličan pjevač nego i divna osoba ne mogu prestati plakati , užasno mi je žao Toše počivaj u miru
__________________ -misic- |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Zivot je strasno surov i okrutan prema onima koji to najmanje zasluzuju. Da li je moguce da ga nema? Strasno i tuzno!
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Veteran | Re: Poginuo Toše Proeski R.I.P. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski "Krade mi te cesta..." ![]() Koliko ga je još lijepog čekalo....još uvijek ne vjerujem.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
« najbolje klape
|
Green day »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:19.

Tko rano rani,zahebo je pjevca