| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; prestrasno.....bas mi je zao jadnog covijeka... laka mu zemljica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Poginuo Toše Proeski prestrasno.....bas mi je zao jadnog covijeka... laka mu zemljica
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Meni je to bio prestrasan sok...imao je predobre pjesme...pogotovo one koje nisu bile medijski eksponirane...srce mi se stisne kad se sjetim da je mrtav...jos mi nije sjelo to u glavi :S....osjecam se ko da mi je blizi poznanik poginuo....jer lik je bio stvarno neponovljiv....imao je stav i nije bio razmazena zvjezdica...a tek je zavrsio akademiju, glazbenu....jedan od rijetkih obrazovanih na nasoj estradi ...Laka mu crna zemljica R.I.P. ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Poginuo Toše Proeski Zbog glasa sam ga smatrala velikim talentom, koji je tek trebao iskoristiti. Glazba kojom se sad bavio, nije ono što ja slušam, no smatrala sam da postoji puno potencijala i da će s vremenom postati sve kvalitetniji. Uostalom, njegovi albumi su dokaz koliko je brzo sazrijevao u glazbenom smislu, a neke riječi njegovih pjesama dokazale su da je na pravom putu da postane dostojan nasljednik nekih veterana ex-Yu estrade, kojima rok trajanja polako ističe. Uz Jacquesa Houdeka i njegov fenomenalan glas, smatrala sam Tošeta najperspektivnijim mladim pjevačem. R.I.P. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski a bas je bio dobar pjevac i simpatican,jel on bio na mjestu mrtav ili je umro u bolnici?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.

...Laka mu crna zemljica R.I.P.