| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi in memoriam -Toše Proeski u Kultura i Zabava forumu; Užasno mi je bilo žao kad sam čula,pogotovo zato kaj su se stalno na radiju puštali njegove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Užasno mi je bilo žao kad sam čula,pogotovo zato kaj su se stalno na radiju puštali njegove pjesme i ja sam ih slušala i mislila kako su baš dobre,i onda kaže žena da je poginuo,meni ko da je netko zabio nož u trbuh,došlo mi je da plačem! Stvarno šteta imo je prekrasan glas,tek je počeo živjeti,26 godina! Toše počivao u miru,nek te čuvaju anđeli!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Počivao u miru........ Nažalost, još jedan mladi život ugašen na našim cestama..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Poginuo Toše Proeski dobro si postupio Kristijane i ja bi to isto učinio...RIP još jednom.....
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski strasno,kako ovaj nema suosjecanja,ako te ovo vec nije dirnulo,smrt jednog mladog covjeka na cesti onda ne trebas ni postati u temi koja je posvecena da se covjeku na neki nacin iskaze pocast,mozes se sramiti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Poginuo Toše Proeski PRVO I OSNOVNO, morate razumjeti Hackerov smisao za humor, crn je ali jebiga nemozemo mu pomoci... Nije mislio nista ozbiljno i rekao mi je osobno da je tako... DRUGO: Zao mi je Tosea, fakat jest, ali zao mi je i svih drugih mladih i jos mladjih od njega koji su nastradali, sto s dvije djevojcice koje su nastradale ispadajuci iz busa ili dva djecaka koje je kamioncin pregazio?? Nisu poznati kolko Tose pa ih nitko nije tolko zalio? SVIMA ZRTVAMA PROMETA IKADA: EVO VAM JEDAN VELIKI RIP ( i nedao Bog da se ikome od nas slicno dogodi...)
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski istina je...Ali kada se to dogodi nekome tko je poznat onda tek postanemo svijesni koliko smrt ne bira...i da je tu pred vratima svima nama...I ne vidim kako netko na bilo ciju smrt moze bit ravnodusan...I btw o kakvom ti humoru pricas...daj covjece ako je to humor dabogda se nikad ne nasmijala...Mislim svakakvih provala necu cut ....I ja bi mu dala bann za do kraja njegovog zivota, a ne 10 dana....jer takve izjave su krajnje neljudske, da ne kazem neku grublju rijec....Fala sto si me raspizdio do krajnjih granica....Ne mogu vjerovat da takvo sta moze postojat ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 16-10-07 u 23:17. |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Toše Proeski Citat:
Poginuo je, laka mu zemlja bila, sućut obitelji, prijateljima i kolegama, ali nažalost nije ni prvi ni zadnji koji je ostavio glavu na cesti....... (Tomislav Ivčić, Dražen Petrović...)
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriam, proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

....I ja bi mu dala bann za do kraja njegovog zivota, a ne 10 dana....jer takve izjave su krajnje neljudske, da ne kazem neku grublju rijec....Fala sto si me raspizdio do krajnjih granica....Ne mogu vjerovat da takvo sta moze postojat