A vain attempt...
Raspravljate o temi Metal u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ima li tko da mi preporu ći neki dobar metal bend, slušam sve od metala, ali bi uvijek htio ćut ...
A vain attempt...
Glupa ti tema, ali to nema veze.
Zbog potpisa te treba bannati doživotno. Treba ti dati statički IP i banati ga, samo da se prestaneš fejsbukom koristiti.![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
šta fali mom potpisu, to ću uredit kasnije sad sam sam ovak stavio link na svoj facebook,a tema mož tebi je glupa, al meni nije, kolko ima bendova za koje skoro nitko nije ćuo, a baš zakon sviraju, pa uvijek se taki nađu, pa eto zaš ne nek mi drugi kažu za neki tak manje poznat bend, kako bi ja inaće zano da postoji ako mi nitko ne kaže .......
Neki posebni pravac? Ili samo ovako? Mislim, ima mali milijun bendova...
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Poznatih bandova postoji puna kara a manje poznatih puna kara na kubni kilometar.
I nemozes sve slusat. Kak kaze gospodicna iznad trebas reci neki posebni pravac metala koji volis i ciji te bandovi zanimaju.
Ne vjerujem da ce ti se sviđat recimo black metal ako obozavas progressive...
Pa to je kod mene recimo slucaj. Ja obozavam progressive, ali ono, black mi ide jako tesko.. Kao da nekom tko voli romanticne komedije, preporucis akcijski triler. Get my point?
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..