Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Metal diskašns u Kultura i Zabava forumu; Evo topic za sve ljubitelje navedenog tipa muzike, a i za one koji to baš i ne vole, slobodno piš...

Vidi Rezultate Anketa: Omiljeni žanr
Thrash 10 13.51%
Gotic 8 10.81%
Nu 9 12.16%
Progressive 8 10.81%
Black 6 8.11%
Heavy / Power 16 21.62%
Death 11 14.86%
Ostalo 6 8.11%
Glasači: 74. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-09-06, 00:31   #1 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Arrow Metal diskašns

Evo topic za sve ljubitelje navedenog tipa muzike, a i za one koji to baš i ne vole, slobodno pišite zašto vam se ne sviđa.
Tko zna, možda se razvije kakva zanimljiva rasprava.

Ovdje možete postati neke zanimljive novosti, datume koncerata, možda vaše neke uratke...

Metal slušam oko 5 godina, posluša sam u biti skoro svaki žanr iz znatiželje, da bi na kraju našao onaj koji mi uistinu najbolje paše.
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 00:36   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Metal diskašns

ne mogu rec da sam neki "fan", ali isto tako nemam bas nista protiv metala i rado poslusam ako je nesto dobro..neki put zavrtim hitove od Maidena

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 00:42   #3 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Maideni su nezaobilazan dio met'l muzike...
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 21:07   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Rap rules...

Ne znam...ne leži mi takva vrsta muzike.Ima tu i tamo koja dobra stvar...da se štogod i poslušat ali slabo.

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 21:24   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Heavy najviše... iako se zalome neki ostali žanrovi. Ne mogu reć da Metal slušam 6 godina al tu je počela ta moja era... kad sam prvi put čuo Limp Bizkit ( ) tu me već očaro zvuk gitare (iako mi je taj njihov zvuk sad smiješan ) dalje sam počeo slušat Linkin Park koji su dosta kvalitetniji od Bizkita, čak ponekad znam upalit koju pjesmu Linkin Parka iako ih ne slušam više... al prije sam bio fan pa su mi ostali dragi... onda sam čuo za Metallicu i onda je bila era Metallice (to je još uvijek ono ufurano doba, neiskreno prema muzici) Kad mi je frend reko za Maidene da ih poslušam reko sam da imaju loš glas (jer sam onda bio naviknut na žestoke glasove, duboke), da bi nakon godinu dana The Trooper, kad sam čuo kako Maideni sviraju i kakav glas zapravo ima Bruce Dickinson ostao sam paf. Od onda sam počeo iskreno bez ikakvog ufuranstva slušat heavy metal... više mi uopće nije važno kad mi neko sere zašto to slušam... nije mi važno što nemam tolko društva s kojima mogu izać van... uopće mi ništa nije žao što propuštam... jer uživam u svakom zvuku kvalitetne gitare... Volim ja i rock i sve di se kvalitetno svira... Tako da baš metal slušam negdje 4-5 godina

Najdraže grupe su mi Maideni, Manowar, Black Sabbath, Metallica, Judas Priest, Kiss, Motorhead, Guns 'n' Roses i da ne nabrajam dalje...

EDIT: e da, zaboravio sam reć dosta mi je dobar Nightwish... sviđa mi se taj stil...

Veliki sam protivnik onoga kak se to zove Death metal (mislim da je to taj) di su one teške sotonjare gdje nema nikakvog pjevanja ničega... samo povračanje (što bi rekli ovi što ne slušaju metal za sve vrste metala)

Također sam veliki protivnik ovih novih klinaca što misle da sviraju metal a zapravo su pederčići... Nu metal jelte... mada je i linkin park numetal al ajd.. oni prolaza jer se vidi da nisu makar šta... Mada ima dobrih ovih mladih baš pravih metal grupa al oni su obično nepoznati javnosti...

Ne shvaćam ljude koji metalu ne daju nijednom priliku pa da poslušaju barem jednu metal pjesmu koja nije ono povračanje (jer svi misle da je to metal)

Eto, toliko od mene u prvom postu u ovom topicu.

Novosti o autima | Osiguranje auta

Zadnji Uredio Gogy : 02-09-06 u 21:31.
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 22:22   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

OK kako je to kod mene islo:
Prvo san slusa ka glupo dite bilo sta, posli sve vise i samo rock, onda san cua za Metallicu ali nisan nju prvu slusa vec maidene, sa maidena na Metallicu, ( nemojte krivo svatit slusa san sve sta je bilo heavy) sad sam na thrashu duze vrime.
Od bendova koje slusam:
Metallica (ali ona thrash era ne ovaj country), Kreator, Motorhead, Overkill,In Flames, Sabbath, prije King Diamond sada slabo, Death, Accept, Destruction, Pantera, Napalm Death (ne bas puno).. i tako
rock: AC/DC, Guns, Alice Cooper, Aerosmith, Bon Jovi (stare pisme su mu dobre), Dire Straits, ZZ Top (rijetko), ima jos ne da mi se piskarat....
Od svih metal podžanrova power mi se najmanje svida, a najvise heavy/thrash.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 10:18   #7 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

poslušam tu i tamo,najčešće maideni,metallica,motorhead.al ne razlikujem speed od blacka,black od trasha i sve od svačega. sve mi je to isti vrag
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 10:40   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Trash je najlakše prepoznat

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 11:18   #9 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

pardon thrash
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 12:03   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Thrash da... krvio pišem...

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: diskas ns, metal

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
"Liga za borbu protiv narodnjaka" JEDINI Glazba 637 17-06-07 00:04
Par linkova za gogya (metal) k-fLiP Glazba 1 24-11-05 22:39
Metallica - Kill 'em all Sandman Recycle Bin 9 22-11-05 18:17
Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera Psihonaut Glazba 31 10-10-05 17:27

Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114