| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Metal spotovi u Kultura i Zabava forumu; sjećam se kad sam prije 5-6 godina gledao ova sranja na satelitkoj i pitao se koji luđaci ovo sluš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Metal spotovi sjećam se kad sam prije 5-6 godina gledao ova sranja na satelitkoj i pitao se koji luđaci ovo slušaju... a nu me sad ![]()
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #182 (permalink) |
![]() | Re: Metal spotovi ovo je prvi metal spot koji me osvojio i gurnuo u metal. da nije angeline di bi ja bio... joj angelina tako je... tako je... fizički spremna! KoRn - Did My Time
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #186 (permalink) |
![]() | Re: Metal spotovi od kad ovo nisam čuo, strašna pjesma! Rammstein - Rosenrot
| | |
![]() |
| Tagovi: metal, spotovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.