| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mile Kitić - Šampanjac - Spot (plesačica) u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Re: Mile Kitić - Šampanjac - Spot (plesačica) ovo smo ja i ona kad je mile bio u lampasima.imam jos slika samo nje.Inace treba se zove sandra i iz beograda je i predobra je.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Re: Mile Kitić - Šampanjac - Spot (plesačica) moram se i ja malo pravit vazan.ipak je treba bomda.a da tek cujete glasic .joooj.imam jos slika i 3gp filmica pa ako ste zainteresirani mogu ih uploadat.Zao mi je zbog one duple poruke.Nekaj sam zeznuo
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mile Kitić - Šampanjac - Spot (plesačica) da ju slučajno ne bi uzeo sad za ovo drugo "bejb prvenstvo" koje će doć jer neće biti pošteno ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: kitic, mile, plesacica, sampanjac, spot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.