| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mišo Kovač - živuća legenda u Kultura i Zabava forumu; Eto vidim da nema teme od Miše, najboljeg pjevača ikada na ovim prostorima. Eto pa da ovdje stavljamo neke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mišo Kovač - živuća legenda Eto vidim da nema teme od Miše, najboljeg pjevača ikada na ovim prostorima. Eto pa da ovdje stavljamo neke njegove pjesme. Baš mi je smiješno kako svi pričaju kao "ne slušam ja mišu" ovo ono (a neznam šta je to tako sramotno slušat mišu, sigurno bolje nego ono smeće od cajki) a ne postoji ni jedan party da se ne odvrti par pjesmi barem od miše. E pa evo za početak neke s youtubea pošto sam već skužio kako se stavljaju filmići ![]() pogledajte do kraja, ovako se samo miši pjeva na koncertu, još kad digne ruku dolazi do ekstaze ![]() evo još jedna
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: iz...Krvavog kraja Godina: 27
Poruka: 123
![]() | Re: Mišo Kovač - živuća legenda Ja i dan danas slusam matu kovaca,on je za mene usnula legenda,inace mu je glas prelijep ali danas otkako se slagiro mu je los,ali inace je covjek pravi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mišo Kovač - živuća legenda mišo car, kralj, legenda ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mišo Kovač - živuća legenda E Mišek kako si ovu zaboravio ![]() Drugi joj raspliće koooooosuuu mišo ni pjevat ne mora, digne ruku i svi pjevaju ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:17.

--->