| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mišo Kovač - živuća legenda u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: jbabi49 sta pricas ti pa pogledaj neke koncerte na internetu. MIslim da je proslo ljeto napunio cijeli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mišo Kovač - živuća legenda Citat:
Vidiš da se sada ne može gledat filmić , jer piše da više nije dostupan, a na youtubeu se može gledat. Ne može se ovako direktno jer je kao što sam rekao embed code disablean. Nisam bezveze stavio link. Evo sad taj još jednom i još jedan. ![]() link1 link2 oba su s Poljuda
__________________ | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,197
![]() | Re: Mišo Kovač - živuća legenda J... te Mitar Mirić,kako možeš opće ravnati toga polupismenoga srbina sa Mišom Kovačom? Još jedno ovakvo vrijeđanje će te odvest s ovog foruma permanently. Zadnji Uredio Servant : 28-02-08 u 22:13. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-03-08 Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Mišo Kovač - živuća legenda najveći pjevač ikada na ovim prostorima, teško da će se ikad nać netko takav , takav se samo jednom rađa bio sam 93 sa starim na koncertu na Poljudu, imao sam nekih 10 -ak godina ljudi moji nešto nevjerojatno čovjek pjeva , digne ruku prema jednoj tribini cijela tribina pjeva digne obje ruke svi pjevaju kao jedan sama njegova pojava je nevjerojatna car kralj i legenda hrvatske glazbe siguran sam da će napravit još koji koncert , jest da je sad nikakav i da ne može više, ali vidite šta mu se dogodilo svako bi prolupao i sad je velika euforija na mišinim koncertima nedaj se mišo |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Mišo Kovač - živuća legenda To nije mjerilo kvalitete pjevaca.. Pogledaj tomsona, nikakav pjevac, a ljudi ga vole,, ja ga osobno ne volim ,jer su pjesme debilne, i nije nikakav pjevac. jako sam osjetljiv na to. Miso Kovac ima par ok pjesama, al bilo tko se malo kuzi u muziku , cut ce da covjek pjeva fals.. Pogotovo sad kad je mator, bio sam jednom na tv vidio neki koncert il nest, pa to je bilo uzas za slusat. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-03-08 Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Mišo Kovač - živuća legenda nego šta je mjerilo osim publike jebeš ti to ako ti nekakvi glazbeni "stručnjaci" govore da si ti kvalitetan ako nemaš publiku koja će te slušat za pjevača je publika sve , ama baš sve mišine pjesme su za dušu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:55.

koji ti je ponuđen kad replyaš na poruku...