| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mladi talenti u Kultura i Zabava forumu; Jučer sam tražila pjesmu na youtube-u, pa sam naišla na curu koja ima 29 videa gdje pjeva. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Mladi talenti Jučer sam tražila pjesmu na youtube-u, pa sam naišla na curu koja ima 29 videa gdje pjeva. To me zainteresiralo pa sam nastavila kopati, iako ima još bezbroj djece čijih videa ima na youtube-u ja ću staviti neke svoje, pa ako netko ima još, nek stavlja. naravno, neću staviti svih njenih 29, staviti ću 3 a ovo vam je link ako želite vidjeti još koji: Chantelle Chantelle; Ne-yo - Closer (15 godina) Chantelle; Bryan Adams - Heaven (14 godina) Chantelle; Rihanna - Unfaithful (prvi video-stavio njen tata) Connie Talbot - Over the Rainbow (6 godina) Connie Talbot; Whitney Houston - I will always Love you (6 godina) Connie Talbot - Ben (6 godina) Heather Martin (6 godina) ova nije tako dobra Jamia Nash Emily Bear (6 godina) Taylor and Tori Thompson (9 i 11 godina) Bianca Ryan Danielle White(11), Jackson(11), Billy Gilman(12), Jamia Simone Nash(7), Declan Galbraith(10) Tilly Horn (11 godina) Sako i Tilly Gabi Wilson; Alicia Keys - No one (10 godina) ne piše ime (11 godina)Kayla Kraft
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 05-10-08 u 16:06. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.

(11 godina)