| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mlađi,ajde može i stariji,od 17 koji slušaju Nirvanu. u Kultura i Zabava forumu; Smells like teen spirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AJMO JAVLJAJTE SE!!!MIŠLJENJA!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Lokacija: Dramalj Godina: 12
Poruka: 22
![]() | Mlađi,ajde može i stariji,od 17 koji slušaju Nirvanu. Smells like teen spirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AJMO JAVLJAJTE SE!!!MIŠLJENJA!!! Zadnji Uredio nirvanathebest99 : 01-01-08 u 13:39. Razlog: zato jer mi se video nevidi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 15
Poruka: 451
![]() | Re: Mlađi,ajde može i stariji,od 17 koji slušaju Nirvanu. jučer bila na mtv-u smells like teen spirit ja i buraz poludili i pojačali na max jebena pjesma, inače ih neslušam al ova pjesma je legenda i uvijek će biti... =)
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mlađi,ajde može i stariji,od 17 koji slušaju Nirvanu. Cuvajte usi, slusajte dobru glazbu.... ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Lokacija: Dramalj Godina: 12
Poruka: 22
![]() | aj šta bi to trebalo značit?ajd odi na wc ![]() rekoh može i stariji.al me zanima tko od mlaađih sluša nirvanu.ja imam 12 godina pa da vidim ![]() ja stvarno ne znam?hm pa NAJVEĆI BEND 90-IH DI SI TI BIO/LA TIH GODINA JA NEZNAM ![]() Zapravo di sam bila ja? ![]() 1.) Ove fore odi na wc i slična uvrede zaboravi po kratkom postupku jer neće bit dobro. 2.) Ne piši poruku za porukom nego koristi edit i multiquote 3.) Ako ne znaš što su edit i multiquote potraži malo po forumu, sve ima objašnjeno. Hvala, wonderwall Zadnji Uredio wonderwall : 03-01-08 u 12:55. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Mlađi,ajde može i stariji,od 17 koji slušaju Nirvanu. Citat:
=zajebancija eli...rape me!!! lalala
__________________ We do what we must, because we can. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Mlađi,ajde može i stariji,od 17 koji slušaju Nirvanu. Potpisujem ovo iznad
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nirvana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

"serve the servants"