| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi moja zubarka u Kultura i Zabava forumu; probao sam na sto strana, ali bezuspješno naći za download jednu staru pjesmu od grupe RUZ - Moja zubarka.....please ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: moja zubarka Imam "kao san", "ona zna" i "šošana" ako ti pomaže?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 8
![]() | Re: moja zubarka "Moja zubarka je vrlo zgodna devojka..." ![]() Grupa Ruž je prva grupa na čijem sam koncertu bila! Imala sam svega 5 godina otprilike kad jedan lega od mog starog imao diskač (moram starog pitat gdje je to točno bilo, u svakom slučaju u Slavoniji) i oni su došli. Uglavnom, imam album na kojem je ta pjesma ali LP. Plus potpisi svih članova grupe koji su bili ustvari za tog tipa ali nekako se to našlo kod mene! Moram nać tu ploču! Baš ovih dana razmišljam i pjevušim tu pjesmu i kontam kak je bila super!
__________________ Sve je relativno a samo jedna stvar je apsolutna - da je sve relativno. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06 Godina: 29
Poruka: 1
![]() | Re: moja zubarka Grupa RUZ 01. Ruz - Da Li Da Odem 02. Ruz - daleko od tebe 03. Ruz - Ima Nesto U Tvojim Ocima 04. Ruz - Jedna Mala Plava (Kratka Verzija) 05. Ruz - Jedna Mala Plava 06. Ruz - Jednom Nedeljno 07. Ruz - Kad Pogledam U Noc 08. Ruz - Kao Nekada 09. Ruz - Kao San 10. Ruz - Moja Si 11. Ruz - Ona Zna 12. Ruz - One Noci 13. Ruz - Oprosti Mi to 14. Ruz - Pusti Da Te Ljubim 15. Ruz - S Njom Bih Delio Bas Sve 16. Ruz - Samo Za Nju 17. Ruz - Sosana 18. Ruz - Sta Dvoje Rade 19. Ruz - Zubarka 20. Ruz - Amerikanka 21. Ruz - Crveni Mesec 22. Ruz - Devojka Sa Obale Slonovace 23. Ruz - Kraj Dunava 24. Ruz - Natasa 25. Ruz - Nemica 26. Ruz - Nocno Kupanje 27. Ruz - Ostrvo Secanja 28. Ruz - Vino I Masline 29. Ruz - Kucka ILEGALNE RADNJE Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadržaje, sadržaje koji krše autorska prava vlasnika nekog djela, sajtove s govorom mržnje i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske. Zadnji Uredio daidza : 18-04-07 u 22:32. |
| | |
![]() |
| Tagovi: zubarka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.