| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Morbid Angel u Kultura i Zabava forumu; osnovani '83. iz floride. tate old school death metala. pioniri new age deatha. postava: Trey Azagthoth - gitare, Dave Vincent - bas, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 29
![]() | Morbid Angel osnovani '83. iz floride. tate old school death metala. pioniri new age deatha. postava: Trey Azagthoth - gitare, Dave Vincent - bas, Pete Sandoval - bubnjevi. Sandoval je patentira praktički pravilne tzv blast beatove, to jest ultrabrze ritmove na bubnjevima.... ugl imaju 8 albuma i rade na devetom. ovako za cure koje vole čagu. spot za pismu rapture pete sandoval u akciji
__________________ Mahamuhu-Gal-Gal Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul Amah-Ushumgal-Anna Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Morbid Angel Jedan od najdražih bendova kad san baš bia zagrižen u metalu, danas ih toliko i ne slušan, najdraži album Blessed are the sick, najdraža pisma aj pogodi zna se... BRAINSTORM !!!
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: angel, morbid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.