| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Mp3-ce za Valentinovo u Kultura i Zabava forumu; Približava se i taj dan, a ja sam DJ u svojoj školi, pa bih želio malo upotpuniti kolekciju! Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Mp3-ce za Valentinovo Približava se i taj dan, a ja sam DJ u svojoj školi, pa bih želio malo upotpuniti kolekciju! Jel ima neko nekih dobrih Mp3-ca za Valentinovo? Ak ima, poželjno bi bilo da ovdje stavi linkove za download! ![]()
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Mp3-ce za Valentinovo evo ti pa prijedloga: Akon - Lonley Limp Bizkit - Behind Blue Eyes nešto od The Black Eyed Peasa Snoop Dogg - Beautiful feat Pharell Shaggy - Hey Sexy Lady, Angel, Bombastic Sean Paul - We be burnin, neke stare njegove Fugges(Bob Marley) - No woman, no cry
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Mp3-ce za Valentinovo Thanks! Frend i ja smo poskidali baš ovo što i rekao i dodali još malo svojih stvari kaj smo našli i super zvuči!
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Mp3-ce za Valentinovo E, sve je ispalo grozno. Kod svake pjesme koju sam god pustio, došli su mi neki idioti tam cmoljiti: "Daj pusti ovo"..."A daj ovo"! Ja im kažem da se strpe pa ću im pustiti, al oni, ne, oni hoće odmah da im pustim ono kaj su tražili! A najgori su mi bili oni papci kaj su me žicali da im pustim cajke! Meni je već tolko to iživciralo i puknuo sam! Zadero sam se na mikrofon: "Za sve seljake, radit narodnjake". Puj! Na kraju su mi neki psovali sve po spisku, a najžešči su mi bili komentari:"Ti si najgori DJ na Svijetu(ono - on the world)" i sl. DJECA! imp
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3ce, valentinovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.

imp