| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi MP3 tražilica u Kultura i Zabava forumu; http://www.12mp3.com/ jebena stvar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | ovakve stranice uvijek "testiram" trazeci neku stvar koju bi "moralo" naci.. a to je kao neki trenutni hit... sad mi je prvo na pamet pala stvar od madonne, ova nova, hang up... potraga sa rijecima "madonna", "hang up" i razne kombinacije nisu dale rezultata... prema tome, bezveze... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-04
Poruka: 41
![]() | Za Madonnu i Hung Up pogledaj na: www.emp3world.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Tamo sam naletio na broken link, ali sam naso na http://www.mp3xl.com/ inace, nije pjesma bila bitna, nego sam komentiro ovu trazilicu... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-04
Poruka: 41
![]() | Ma sve te trazilice i slicni linkovi su isti. Nesto ima, nesto nema, ali se uvijek nade nesto! Evo nekih: www.mp3shits.com www.mp3search.com www.emusic.com www.yourmp3.net |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MP3 tražilica X Channel Musicmachine Seekasong.com - Mp3 Search & Free Mp3 Downloads ::mp3000.net - free mp3 downloads, song lyrics, download mp3s free! AirMp3 Free Mp3 Downloads
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 17-10-06 u 21:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3, trazilica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| MP3 tražilica | Johnie-Bravo | Recycle Bin | 17 | 19-11-05 18:33 |
| Antonio Vivaldi | Kristijan | Glazba | 0 | 02-11-05 16:22 |
| Sta da radite ukoliko vam npr. dok skidate MP3 fajl sa Interneta nestane struja? | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 15:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.